- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
egy hónapig szívtam az e-cigit,mondjuk hogy viszonylag tettszett is,kivéve a pepecselést vele a liquid kevergetést,kotyvasztást.Sajnos allergiás lettem rá, a benne levő propilén glikolra.Az egész testem tiszta csalánkiütés lett,legszívesebben drótkefével vakartam volna a bőröm,egy hónapig jártam vele orvoshoz,kenőcsök,gyógyszerek,stb soha többet e-cigi
30 év erős dohányzás után napi egy-másfél doboz töltött barna szofi után simán át tudtam térni az iqosra,bőven fedezi a nikotinszükségletemet.Sose szívtam mentolos cigit,de a heetsből nekem az jött be a gyengébbik mentolos turquoise,de az se mindig,vegyesen szívom amberrel vagy a szlovákiából hozott siennaval.Kévéhoz inkább a dohány iz,napközben meg mentolos.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest