Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
-
Gordiann
őstag
válasz
mono-chrome
üzenetére
Az egyetlen, ami ezeket teljesíti, az a sennheiser MM55 . Viszont hangminőségben állítólag nem olyan jó. De sennheiser, tehát van egy alap minőség. Én külön mikrofonos fülest vettem innen apróról, 2000-ért. És zenehallgatáshoz továbbra is használom a CX55-öt.
-
Kommy
veterán
válasz
mono-chrome
üzenetére
igazából nem próbáltam ezt ki, mert nekem nem látta valamiért eddig a telefont az intéző, most meg látja ki érti ezt és nekem sincs olyan könyvtáram. Ha jailbreakeled akkor biztos, hogy megtalálod azt a könyvtárat amit írtam.
-
Kommy
veterán
válasz
mono-chrome
üzenetére
Én most hirtelen annyit találtam, erre, hogy :
- dugd rá a gépre az ipod-ot,
- nyisd meg az explorert intézőt/total commandert)
- engedélyezd a rejtett fájlok láthatóségét
- menjél rá az uipod-ra ekkor levileg látsz egy ipod_control nevű mappát
- hozzál valahol létre egy mappát
- menjél bele az ipod_control mappába , elvileg ilyen F00, F01... maoppák vannak ezeket másold át az előbb létrehozott mappába és ezek uton húzd be ezeket az itunesba és megvannaka zenéid, iagz ilyen hülye néven. -
C4mp3r
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
Handbrake
-
Chosen
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
Format Factoryt ajánlom, mennyiért sikerült hozzájutnod?
-
ZozzHUN
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
Ingyen progik-játékok, témák, bluetooth gps, stb.
-
válasz
mono-chrome
üzenetére
Mondhatjuk, hiszen ez a tényállás, mint már milliárdszor leírtuk.

-
Kommy
veterán
válasz
mono-chrome
üzenetére
A következő nagy firssítésnél (nyáron), már elég nagy különbség lesz a 8Gb-os és 32/64GB-os között mivel a 32/64-esre lesz hivatalosan multitasking meg még kitudja milyen új módok nem lesznek használhatóak a 8GB-oson.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
mono-chrome
üzenetére
nekem 32gb-s valtozat van, osztalytarsnak 8gb van, eddig csak annyit vettem eszre hogy gyorsabban tolt be a jatek. azzal nem vagyok elorebb... eddig nem erte meg a 20k felarat
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest