Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
egyetlen ok hogy semmi előrelépés a 2G-hez képest. Akkor már ink veszek olcsobban egy még raktáron lévő 2.GEN-t. egyetlen különbség hogy a régit könyebb JB-zni. persze egyszer elfogy a 2G és akkor jo a 3G.
Más: Igen .. a 32 giga sztem is rengeteg, ha létezne 3G 16gb akkor azlenne a legjobb. meg ne felejtsük el hogy a 8gb az nem 8 hanem csak 7 .. persze ez csak egyéni vélemény hogy kevés, ahány felhasználó annyi féle igény
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
hcstuning #6323 üzenetére
Elnézést én csak annyit hogy "mert erre volt pénzem" ennyi
Ahogy néztem a méreteket nekem megfelel..Én speciel YouTube Music videókat töltök fel átlag 10-20-30 megában ez bőven elég..Nekem pár alkalmazásra lesz szükségem 2-4 max és természetesen a filmezés azt most tesztelem még komplett DivX filmet (ami jó minőség is) nem konvertáltam át de majd kiderül méretben mennyi.Itunes szerintem perfect..semmi másolás csak Snyc és ennyi.(Frissités gombra még nem mertem nyomni)
Ami furcsa viszont hogy 8giga helyett 7ről indultam amit hirtelen nem tudok miért..valamit lehet elnyomtam a nagy izgalomban.
Nagyon jó az Apple szerintem előkeresem a malacperselyt és gyűjtök majd egy imac-re is.
Sebességgel abszolút elégedett vagyok és a várt Apple minőség fogadott.
Füles a vártnál sokkal szebben szól..Eddig pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Battlefield 6
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest