- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
én másféléve vettem 5 ezer FT ért egy hibás szintén 30GB. os .5.5 Classicot fehérben egy vinyó csere volt vele + uj fedlap és hátlap 25 ből megúsztam haveri segítséggel
azóta apukám használja mert oda adtam neki egy Belkin autós szettel!
jó cucc bár én az új touchra is nagyon kiváncsi vagyok ha lesz benne annyi újitás megválok a "régitől" -
xxman
senior tag
szerintem sincs épp ezért a repülős módót se értem én ... a wifi is tartalmaz infeket asszem.
amúgy az appsolute téll megbízható.... nekem volt egy beázott iPod touchom iStyleba asszondták nincs gari , ott a kuka... mondom kösz... appsolute aztmondták h szétszedi kitisztitja ez volt 10perc majd visszaadta és aztmondta h nem ad neki sok esélyt de hátha , még haggyam száradni stb stb...
aztán beiskapcsolt és ment minden... pénzt se kértek mivel ha ők csinálnak vmit és nemmegy(ott a szervízben) utána nem kérnek pénzt -
Kommy
veterán
Legfőképp erősebb a 2G-de van benne hangszóró, meg hangerő szabályzó gombok, meg mikrofon bemenet.
Nem hinném, hogy valahogy is megoldható lenne 1G-re az iOS4, még 2G-n sem teljes funkcionalitással működik (niincs multitask meg háttér beállítás, jb után lehetséges ezeket aktiválni).
Bluetoth-ra van megoldás jb után. (ibluenova)
A "multitask" gyári alkalmazásoknál (mail, safari) működik, zenét lehet hallgatni netezés közben sőt még játék közben is hacsak nem tiltja le ezt a lehetőséget a programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest