- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
én másféléve vettem 5 ezer FT ért egy hibás szintén 30GB. os .5.5 Classicot fehérben egy vinyó csere volt vele + uj fedlap és hátlap 25 ből megúsztam haveri segítséggel
azóta apukám használja mert oda adtam neki egy Belkin autós szettel!
jó cucc bár én az új touchra is nagyon kiváncsi vagyok ha lesz benne annyi újitás megválok a "régitől" -
xxman
senior tag
szerintem sincs épp ezért a repülős módót se értem én ... a wifi is tartalmaz infeket asszem.
amúgy az appsolute téll megbízható.... nekem volt egy beázott iPod touchom iStyleba asszondták nincs gari , ott a kuka... mondom kösz... appsolute aztmondták h szétszedi kitisztitja ez volt 10perc majd visszaadta és aztmondta h nem ad neki sok esélyt de hátha , még haggyam száradni stb stb...
aztán beiskapcsolt és ment minden... pénzt se kértek mivel ha ők csinálnak vmit és nemmegy(ott a szervízben) utána nem kérnek pénzt -
Kommy
veterán
Legfőképp erősebb a 2G-de van benne hangszóró, meg hangerő szabályzó gombok, meg mikrofon bemenet.
Nem hinném, hogy valahogy is megoldható lenne 1G-re az iOS4, még 2G-n sem teljes funkcionalitással működik (niincs multitask meg háttér beállítás, jb után lehetséges ezeket aktiválni).
Bluetoth-ra van megoldás jb után. (ibluenova)
A "multitask" gyári alkalmazásoknál (mail, safari) működik, zenét lehet hallgatni netezés közben sőt még játék közben is hacsak nem tiltja le ezt a lehetőséget a programozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest