Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
szerinted az emberek mekkora része van ezzel tisztában? szerintem elég kevés.
látja hogy ipod, meg szép, meg mindenhonnan ez folyik. mindenhol hirdetik hogy lehet rajta videót nézni...
aztán mivel nem ért hozzá, így konvertálgatni nem fog.
mivel itt a balkánon lakik vásárolni se tud, csak trükközve, ami átlag userre megint csak nem jellemző, még ha pénze van is rá.mondjuk ő az aki meizu-t vagy bármi mást hiába venne, mert divx-et se nagyon kap átlag user a boltban. vagy warez vagy magának konvertál.
szóval a tájékozottabb user tisztában van a dolgokkal. ha engem megkérdez mielőtt megveszi akkor előre megmondom hogy nem fog tudni rajta videót nézni.
de a(z) lame/átlagusernek csak szopás imho.no mind1. nem azért jöttem ide, hogy fikázzam. mert tetszik az ipod touch, ha ilyesmire lenne szükségem, akkor gondolkodás nélkül megvenném, a felsorolt "hibái" ellenére.
amúgy itunes-ban vásárolva kb mekkora 1 átlagos (1,5-2 órás) film?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Blu-ray lejátszók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest