Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
-
WiZARD
addikt
szerinted az emberek mekkora része van ezzel tisztában? szerintem elég kevés.
látja hogy ipod, meg szép, meg mindenhonnan ez folyik. mindenhol hirdetik hogy lehet rajta videót nézni...
aztán mivel nem ért hozzá, így konvertálgatni nem fog.
mivel itt a balkánon lakik vásárolni se tud, csak trükközve, ami átlag userre megint csak nem jellemző, még ha pénze van is rá.mondjuk ő az aki meizu-t vagy bármi mást hiába venne, mert divx-et se nagyon kap átlag user a boltban. vagy warez vagy magának konvertál.
szóval a tájékozottabb user tisztában van a dolgokkal. ha engem megkérdez mielőtt megveszi akkor előre megmondom hogy nem fog tudni rajta videót nézni.
de a(z) lame/átlagusernek csak szopás imho.no mind1. nem azért jöttem ide, hogy fikázzam. mert tetszik az ipod touch, ha ilyesmire lenne szükségem, akkor gondolkodás nélkül megvenném, a felsorolt "hibái" ellenére.
amúgy itunes-ban vásárolva kb mekkora 1 átlagos (1,5-2 órás) film?
-
WiZARD
addikt
csak 1 gyors kérdés, mert nem igazán akarok foglalkozni a témával.
ismerős vett egy touch-ot, főleg arra hogy 8 éves gyerek tudjon rajta videót nézni. persze ismerős számítógéphez se ért, és nekem kéne megtanítani hogy videót tudjon rárakni.
szóval milyen forrásokból és milyen videót lehet rárakni? mire számítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest