Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
hát igen, ez nem meglepő

sajnos ebben a ..... országban a legtöbb importőr ezt a szemét játékot játsza. én a világgarira már csak legyintek, de sokszor még az EU-n belül történt vásárlás után sem lehet garit intézni, holott asszem papiron ezt nem tagadhatnák meg - aztán mégis
gondolom ha beperelnéd őket megnyernéd a pert, de persze erre senkinek sincs ideje/pénze. így néz ki az ha valahol nem, vagy csak alig-alig működik a jogrendszer.
ilyen országban élünk, ezzel kell megbarátkozni. vagy kijárogatni Bécsbe és ott intézni az ilyesmit. 1000x rugalmasabbak mint itthon. -
majom2
senior tag
így van. habár a 0.04s már egész jó érték, még tényleg nem gapless.
kipróbáltam AAC-vel is és itt kaptam a legjobb eredményt: 0.026s! ez gyakorlatilag egy apró kis ''sercenésként'' vehető észre, de ha valaki nem erre figyel, akkor talán észre sem lehet venni. még mindig nem tökéletes, de már nagy közel van hozzá.
[Szerkesztve] -
majom2
senior tag
válasz
dr.gibarian
üzenetére
-
majom2
senior tag
beírom ide is h ne vesszen el...
az ipod nano (első generációs) és a gapless
(természetesen nem rockbox, hanem eredeti firmware-el)
a napokban felmerült a gapless zenelejátszás, ugyh én is megnéztem mit lehet kihozni a nano-ból. vettem 2 tetszőleges mp3-at (A és B minta - mindkettő brutális ~220kbs VBR), kettévágtam őket és megnéztem mire megy velük a kis ipod. tök véletlenül találtam a zenékre bebillenthető ''gapless'' kapcsolót is - hamarosan kiderül mennyit is ér. a mérés folyamata: nano kimenetét bedigizve wav-editorral kielemezve - mindezt 2x, a hibák elkerülése végett.
szóval a gap a mérésem eredménye szerint:
A minta:
gapless kapcsoló nélkül: 0.065 sec
gapless kapcsolóval: 0.04 sec
B minta:
gapless kapcsoló nélkül: 0.06 sec
gapless kapcsolóval: 0.06 sec -
majom2
senior tag
ja, a 3d artwork tényleg látványos... egészen addig amig bele nem futsz 1 bugba: otthon teljesen ok volt minden, de a melóban már nem. feltettem egy ''válogatás'' albumot, erre az istenbarma az összes számot külön albumként látta... eredmény: 40 ugyanolyan album a 3d-ben... elég szánalmas volt. ja, és nem a tag-ekkel volt a gond.
aztán
win 2k-n nem volt hajlandó zenét felmásolni egyáltalán!!! töröli lehetett, de feltenni semmit... könyörgöm, hogy lehet ilyen szart kiadni? kipróbálták ezt egyáltalán? ugyh 7-es le, 6.0.5 fel és violá, minden működik... újra. pedig már betojtam h a firmware-t cseszték el, mert frissítettem azt is akkor már 1.2-re... szerencsére ezzel nem volt gond.
otthon (win xp) a Calendar szinkronja még mindig nem működik, ugyh ott is nagyon érik az uninstall. szóval innen üzenem a appel-nél dolgozó sok kis balféknek akik ezért felelősek h bekaphatják.
[Szerkesztve] -
majom2
senior tag
senki ne siessen feltenni az itunes 7-et, mert tele van hibával. én is visszatettem a 6.0.5öt.
-
majom2
senior tag
Sziasztok,
az otthoni outlook 2003-al nem tudom szinkronizálni a Nano-m (nano sw v1.2, itunes 7) naptárát. Van valakinek ötlete miért? A contacts átment...
más.
most próbálgatom a podcastot, marha jó dolog
főleg mert sok minden ingyenes
emiatt egy kicsit sajnálom h a nano nem játszik le videót (happy tree friends és hasonlók jóvoltából)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ASRock J3355M alaplap + 8GB RAM
- HDZero goggle + dronok
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest