- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
ja, a 3d artwork tényleg látványos... egészen addig amig bele nem futsz 1 bugba: otthon teljesen ok volt minden, de a melóban már nem. feltettem egy ''válogatás'' albumot, erre az istenbarma az összes számot külön albumként látta... eredmény: 40 ugyanolyan album a 3d-ben... elég szánalmas volt. ja, és nem a tag-ekkel volt a gond.
aztán
win 2k-n nem volt hajlandó zenét felmásolni egyáltalán!!! töröli lehetett, de feltenni semmit... könyörgöm, hogy lehet ilyen szart kiadni? kipróbálták ezt egyáltalán? ugyh 7-es le, 6.0.5 fel és violá, minden működik... újra. pedig már betojtam h a firmware-t cseszték el, mert frissítettem azt is akkor már 1.2-re... szerencsére ezzel nem volt gond.
otthon (win xp) a Calendar szinkronja még mindig nem működik, ugyh ott is nagyon érik az uninstall. szóval innen üzenem a appel-nél dolgozó sok kis balféknek akik ezért felelősek h bekaphatják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest