Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
ja, a 3d artwork tényleg látványos... egészen addig amig bele nem futsz 1 bugba: otthon teljesen ok volt minden, de a melóban már nem. feltettem egy ''válogatás'' albumot, erre az istenbarma az összes számot külön albumként látta... eredmény: 40 ugyanolyan album a 3d-ben... elég szánalmas volt. ja, és nem a tag-ekkel volt a gond.
aztán
win 2k-n nem volt hajlandó zenét felmásolni egyáltalán!!! töröli lehetett, de feltenni semmit... könyörgöm, hogy lehet ilyen szart kiadni? kipróbálták ezt egyáltalán? ugyh 7-es le, 6.0.5 fel és violá, minden működik... újra. pedig már betojtam h a firmware-t cseszték el, mert frissítettem azt is akkor már 1.2-re... szerencsére ezzel nem volt gond.
otthon (win xp) a Calendar szinkronja még mindig nem működik, ugyh ott is nagyon érik az uninstall. szóval innen üzenem a appel-nél dolgozó sok kis balféknek akik ezért felelősek h bekaphatják.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Bitcoin topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest