Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobain
tag
hello!
úgy néz ki lesz egy eladó ipod töltőm. érdekelne valakit? -
Cobain
tag
beírtam oda a serial számomat, és ezt írta ki:
Our records indicate your estimated date of purchase was 1-Mar-05. Based on this data, your product is not covered by Apple service warranty.
szóval, hogyha tavaly március elsején vettem, akkor még van rá garancia, nem? 1 év a garancia, nem? -
Cobain
tag
értem, nos, nekem egy 4. generációs, még nem színes, de clickwheeles, 20 gigás ipodom van, azt is cserélik? azt hogy oldják meg? és kb mennyi idő, mire cserélik? nem kell hozzá semmilyen papír?
előre is köszi a válaszokat, és bocsi, hogy ennyit kérdezősködök,de tényleg nagyon fontos lenne! köszi! -
Cobain
tag
Aha, értem... figyi, megtennéd majd, hogy megírod nekem emailben, hogy hogy sikerült a dolog? a címem: nemtom@gmail.com
nagyon fontos lenne, és nagyon szépen megköszönném
ugyanis nekem is van egy ismerősöm, aki gyakran jár bécsbe a munkája miatt...
na, előre is köszi és sok sikert!
-
Cobain
tag
válasz
Deluxe00
üzenetére
értem, csak az a baj, h a windows nem ismeri fel, mint ipod, csak mint egy cserélhető meghajtó, amit ráadásul meg se lehet nyitni, mert kiírja, h a lemez nincs formázva. a restore-t is próbáltam már, és még mindig semmi

nincs valakinek valami ötlete?
ui.: amikor megnézem a menüjében az about-ot, ott azt írja ki, h capacity: 91,1 mb, available 173 mb...ja és songs: 0 (pedig rajta van elvileg 8 gigányi zene) -
Cobain
tag
Helló!
Úgy néz ki elromlott az ipodom
4. generációs, nem színes. Fogalmam sincs hogy mi baja van és hogy mitől. Egyszerűen nem érzékeli a számokat, amik rajta vannak, és amikor rádugom gépre, az itunes nem ismeri fel...ilyenkor mit lehet tenni? Szervizben tudnak vele kezdeni valamit? Garancia már nicns rá..
-
Cobain
tag
.
[Szerkesztve] -
Cobain
tag
Na, emberek, miért állt le ennyire ez a topic? Szerintem többeket érdekelnék iPoddal kapcsolatos információk...többek közt engem is

Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest