Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Epson nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Tudod.. a birtoklási vágy. Valamit nagyon tudnak ezek az almások
Még ha nem is a legtutibb lejátszó, mégis annyira dizájnos, annyira minőségi az egész, h gyakorlatilag mindegy mi van belül. Az amcsikról tudvalévő, hogy szépen csomagolva eltudják adni még a szart is jó pénzért. Szerintem azért az apple korántsem szar, csupán túl árazott (mint monjuk a sony cuccok).
Egyszerűen nem bízom ezekben az újonnan előjött "csúcs"márkákban, iaudio, iriver, meizu vagy muizu vagy mijarák
Lehet rossz hozzáállás, de ha megfogom és azt érzem, hogy a külseje gagyi, onnantól engem idegesít, (bár úgytudom, hogy az iriver-ben philips hangproci dolgozik), ráadásul nekem ez a csiricsáré távol-keleti desing a halálom. Talán pont ezért is tetszik az apple.
Samsung...a hangjuk nem tetszik, hallottam már párat, a samunak nem sok köze van az audio cuccokhoz. Egyedül még a creative ZEN, ami külsőleg is tetszik, jó áron is van, és talán a creative név miatt a hangzása sem rossz, bár egy teszt jó lenne.Fel kéne hozni pár érvet/ellenérvet és úgy dönteni. (nem városi legendákat és én így meg úgy hallottam sztorikat)

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Epson nyomtatók
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest