- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Fali konzol lapos tévékhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Tudod.. a birtoklási vágy. Valamit nagyon tudnak ezek az almások
Még ha nem is a legtutibb lejátszó, mégis annyira dizájnos, annyira minőségi az egész, h gyakorlatilag mindegy mi van belül. Az amcsikról tudvalévő, hogy szépen csomagolva eltudják adni még a szart is jó pénzért. Szerintem azért az apple korántsem szar, csupán túl árazott (mint monjuk a sony cuccok).
Egyszerűen nem bízom ezekben az újonnan előjött "csúcs"márkákban, iaudio, iriver, meizu vagy muizu vagy mijarák
Lehet rossz hozzáállás, de ha megfogom és azt érzem, hogy a külseje gagyi, onnantól engem idegesít, (bár úgytudom, hogy az iriver-ben philips hangproci dolgozik), ráadásul nekem ez a csiricsáré távol-keleti desing a halálom. Talán pont ezért is tetszik az apple.
Samsung...a hangjuk nem tetszik, hallottam már párat, a samunak nem sok köze van az audio cuccokhoz. Egyedül még a creative ZEN, ami külsőleg is tetszik, jó áron is van, és talán a creative név miatt a hangzása sem rossz, bár egy teszt jó lenne.Fel kéne hozni pár érvet/ellenérvet és úgy dönteni. (nem városi legendákat és én így meg úgy hallottam sztorikat)

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest