Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Az apple garancia az ugyanazt jelenti, bárhonnan van. A különbség az a beszerzési forrás. Én 36k-ért vettem. 35k körül van az 5g ára. A 30k körüli elképzelhető, hogy 4g-s, ami sokkal kevesebbet tud, lehet elírás. Erre érdemes odafigyelni!
Üdv
MÁS:
Ja és képzeljétek besétáltam az Allee Starking Apple üzletbe és 5 féle 5g-s tokot mutattak! Le is foglaltam egy Macally Metro tokot. Kibontották nekem belepróbáltam, tökéletes! Szuper minőség, kezelhetőbb is lesz tőle a nano. Tényleg már alig várom.....pénteken 10% kedvezmény lesz minden fekete dologra "Fekete péntek" keretben. 6200Ft a normál ára, végülis miért is ne várjak még 2 napot....addigra összeszedem a pénzt
Ez, csak az 5G-sNéztem még a Macally Ice Suit tokot. ugyanennyibe kerül, csak full átlátszó, de nagyon műanyagos, meg rosszabb fogású, meg gyengébbnek tűnik, meg nemtetszett úgy összességében. Voltak még más gyártó termékei is, de mindegyik olyan összevissza csicsásak voltak kicsit. Ez a macally letisztult és szép. A Metro széria nem olyan szép, de egy álom kézbevenni. (fel vagyok dobva most ettől
)MÁS:
Ja és én pl. már abszolút megszoktam a nano kezelését.(a "béna" tárcsát) Nagyon ügyetlen voltam az elején, de most majdnem mindig elsőre odagörgetek ahova akarok.

Olyan mint a mac-es egér használat nem megy elsőre a "gyorsulása" miatt a windows-osoknak, de aki megszokja annak nagyon laza és kényelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)