Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ahogy érzed...
Én nem mérésekből indulok ki. Szubjektive a nano-n szebbek a magas hangok, a szövegek jobban érthetőek, sokkal tisztább a sztereo hatás és nyoma sincs fehérzajnak, ami a G3-on megvolt. Természetesen ugyanaz a füles és EQ egyiknél sincs bekapcsolva és a zenéim is ugyanazok. Az EQ egyébként gyengébb a nano-n. Én nem szoktam megvetni a hangzásmódosítók használatát, de az iPod-on kikapcsoltam, mert érezhetően többet árt, mint használ.
Szóval ha több mély lenne...majdnem tökéletes lenne.
Maga ketyere sokkal minőségibb, mint a G3, nincs joy, vékonyabb, fém, teljesen sima a hátulja (a G3 nyakban, ing alatt hordva hajlamos volt tépni a mellszőrzetem, amitől néha furcsán viselkedtem
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másrészt mivel vastagabb, ki is dudorodott). Ami bosszantó a nano-n, hogy igazán megoldhatták volna a gombok világítását rajta, mert sötétben elég nehézkes ''kitapogatni'', mivelhogy laposak.