Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Elszántam magam, hogy lecseréljem a régi iPod Mini készülékemet (6GB, 2005 decemberében vásárolt) - ennek kapcsán keresgéltem itthon, hogy miket találok hozzá és úgy jött ki, hogy gyakorlatilag mindenét megleltem...
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).Tartozékok:
- Griffin iTrip (FM jeltovábbító - az adáshoz szükséges playlistek és kézikönyv az interneten elérhető - igény szerint én is biztosítani tudom)
- hálózati töltő
- autós töltő
- ruhára csíptethető tartó
- két USB kábel (az egyik az eredeti)
- felhasználói kézikönyv, CD a gyári szoftverekkelA lejátszó tökéletesen működik, az akkumulátora is több órát ki tud szolgálni (saját használati stílusomban - munkába menet/jövet, elalvásnál - két-három napot legalább tudtam használni). Az állapota _szerintem_ a korához képest jobb, mint amit várna az ember, karcolások vannak rajta, minimális külsérelmi nyom látható a tetején és az alján, "home office" végeztem el rajta az akksicserét, a képen látható a kínai szervizcsomag, benne az eredeti gyári akksi, ami egy napot se nagyon bírt már a végén.
Nem tudom, hogy van-e esetleg tipp arra, hogy érdemes-e valamilyen nagyobb Apple közösség felé próbálkozni, nem ritkaság persze, de így szinte minden gyári dologgal együtt azért talán nem mindennapos, lehet valaki vadászik az ilyesmikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Erő és megbízhatóság prémium kivitelben
- Lenovo Legion Go S (Z2GO) 512GB + tok + microSD kártya
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).