Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Isikamika
üzenetére
Az iTunes tudtomal csak az mp3 és az aac formátumot támogatja. Az utóbbi az Apple saját veszteségmentes fájlformátuma és ezért (nagy sajnálatomra) nem támogatja a flac-ot sem. A wma-t meg pláne így nem is érdemes próbálkozni vele. Sajnos én is találkoztam már olyan albummal amiben volt wma és mp3 is így ilyen nálad is előfordulhatott.
Az ismeretlen előadó esete azt jelzi hogy amit fel akarsz tölteni zeneszámot, nem lett hozzárendelve még előadó és album cím (esetleg szám cím sem). Ilyenkor érdemes manuális kezelés résznél saját lejátszási listát hozzá adni és albumonként belehuzogatni a számokat. Ott majd csoportosan vagy egyenként is hozzá tudod adni a neveket jobb klikk info/tulajdonságok (bocs de én angolul használom tehát ott get info) résznél vagy a listában az ismeretlen előadó feliratra 2x rákattintva.
Amugy így a manuális listákka sokkal kényelmesebben és rendezettebben is tudod kezelni a zenéidet így erősen ajánlott ez a feltöltési mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest