Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
uhh... hát nem értek a classic-hoz, de winchestert biztosan nem lehet cserélni.
Én mac-kel kapcsolódok nano-hoz, mac-esre van formázva, tehát hsf+ file-rendszerrel megy. Így rá tudok húzni amit akarok. Winnél nem tudom hogy megy...
B4MbOo: rég nem jelent meg új generáció classic-ból. valószinüleg a legujabb.
Hozzá adott füles korrekt szerintem a nem agybadugós fülhallgatók között, de ha mélyhangok kellenek, meg igazán jó minőség, egy sennheiser minden lejátszóhoz minimumnak mondható. (nálam cx300 az alap, annál lejjebb nem érdemes menni) De esténként filmekhez szoktam használni a gyári fülest, mert tényleg kellemes, de összességében ég és föld az agybadugósakhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- eGPU tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest