- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
"csak azt nem értem, hogy ha grid view-ban jó minden, akkor cover flow-ban miért nem?"
Rendezési elvtől függ, ez biztos., egyelőre bővebbet nem tudunk, hogy pontosan miért."csak úgy simán nem tudom törölni a library-t?"
Az a baj, hogy Mac-en máshogy van, és nem tudom mennyire máshogy.
Nálam a zenék is a library mappában vannak. (itunes rendezi), de ezt leszámítva a lényege, hogy van a felhasználó/music/itunes/ mappa, ahol van minden ami a library-hoz tartozik. Így:
Ez a mappám lehetne más winchesteren, akkor ott lenne a library-m. (onnan szedné az adatokat.) Ha ezt törlöm, akkor létre akar itunes indításnál hozni egy új library-t.
Elvileg a file-okban van benne az összes adat meg cover. Ha van "playlist"-ed, akkor az talán az egyedüli fontosabb ami a library-ban van.
De ezt hogy hozz létre egy másik library-t ezt azért mondtam, hogy ne bántódjon a jelenlegi."tehát pl egy új itunes, total commander, itunes könyvtáron belül keres *.mp3, és azt behúzom, akkor minden bekerül.
de most hogy rádugtam, kb 2/3 át a fájloknak szinkronizálja."ezt a részt nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest