Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék Ipod Classic 30gb-os verzióm van (asszem photo-s), és ithunes 10.5-öt telepítettem majd ma rádugtam a gépre és "do not disconnetct" fogadott.
Majd jött a jó öreg Hardver reset meg a közéspő gomb és play gomb, erre reagált és pipát kaptam.Persze még mindig nem ismeri fel ithunes valami ötlet?Esetleg valami driver win7 x64 nem szükséges?
A win felismeri mint lemezhordozót. -
-
stigma
addikt
Hali.Érdeklődnék adott egy Ipod 5. generációs lejátszó - ami a napokban kerül vissza hozzám - és sajnos mivel kerreg és nem kapcsol be, utánanézésem alapján HDD cserére szorul.
Na már most találtam itt ph-n hozzá valót de kérdésem az hogy az eredeti 30-as helyett ugyanolyan 20gb-os bele tehető vagy sem, és fel is ismeri a lejátszó?Néztem videot youtubon, majd gyorsan szétkapom és megnézem majd, de akinek volt hasonló problémája és megoldotta jelezzen nekem esetleg priviben.
Szerintem működne mert olyan mint egy PC ami vinyó cserére szorul. -
stigma
addikt
Hi.Segítséget kérnék, mert 5.generációs 30gb so Ipod-nak van valami gondja, baja.
Mégpedig az hogy egy hosszas félnapos töltés után, mert konnektorban felejtettem, nem indult, el kidobta a szöveget hogy látogassak el az ipodnaka support oldalára és ott találok segítséget.Én ahogy a leírtakban volt Resetelltem az ipodot, ( Menü gomb + közepe, majd közepe + pause gomb), kijött hogy restore, helyreállt, de ha gépbe dugom utánna felismeri 1 pillanatra és utána semmi.
Valami ötletetek erre? -
stigma
addikt
Hi all.Érdekelne hátha valakivel történt már ilyen, van egy pár éves ipodom, asszem 4 generációs, 30gb os. 2 napja lefagyott 15 percenként 2 szer, aztén visszaállítottam midnent az alapállapotba.Majd ma be akartam kapcsolni és az az üzenet fogadott, hogy egy siró ipod jel, és hogy látogassak el ide=> aple.com/support/ipod.
itt meg is vana gond, dugjam ráa pcre majd 30 percig töltsem és jólesz. ennek semmi eredménye nem volt, szóval hozátok fordulok plz segítsetek.Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest