Hirdetés
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Értem...
Letöltöttem egy ideje, barátkozok vele, de helyenként elég butának tűnik.
Az elején feltérképezte az mp3 fájlokat, de mégsem látom mindet. Aztán ha megváltoztatom az egyik album mappájának a helyét, vagy törlöm, újat töltök le, akkor nem érzékeli meg hasonlók
Borítók nagyrészét felpakoltam, így legalább látványos, de néha összecseréli őket és hasonlók. Nem egészen világos még nekem ez.
Végülis ha az nano mellett döntök úgyis rá kell jönnöm a dolgokra.
Van egyébként v.mi hátránya ennek a dolognak egy normál mp3 playa egyszerű ráhúzogatós módszerével szemben?
(Bocs ha ostobaságokat kérdezek, de sosem volt még dolgom ipod-al, meg úgy túl sok apple cuccal sem.) -
commanDOS
senior tag
Na, az király
Végülis így is kéne lennie, csak mivel nincs tapasztalatom, gondoltam megkérdem mástól.
Tapogatózok, jó lenne egy nano, csak ugye megfogalmazódott egy pár negatívum bennem és ezeket próbálom tisztázni
Tényleg csak itunes-al rátöltött muzsikát lehet meghallgatni rajtuk vagy van v.mi hack?
Vagy majd belejövök az Itunes-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest