Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Mondjuk érdekes dolog ez, mert pl az OS X-nél meg nincs semmilyen termékkulcs, vagy kötelező regisztráció. Bár ez inkább abból adódik, hogy úgyis apple gépre telepítik, amiért már fizettél a cégnek egyszer és ebben benne volt az op.rendszer ára is.
Vagyis történt ez addig, még meg nem jelent az OSX86 project
A minap pont nézegettem egy nano-t a khm...MM-ban. Először ledöbbentem az árától: 35990
Kérdem is az egyik eladót, hogy ez most akcióba ennyi? Erre rávágja, hogy nem, nincs akció, ennyiért adják általában. Ó mondom az zsír, 40-en alul alig láttam és így még postaköltség sincs
Külsőleg, minőségérzetre nagyon odavág a cucc. Hajszálpontos illesztések, gyönyörű, minőségi tapintású felület, a gombok is kellemesen járnak, még az egy szem "Hold" gomb is.
Képen láttam párszor vékony..hm és aztán? De kézbe venni egész más, kb mint 3 bankkártya egymáson. Ajjaj, végem van
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest