- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
-secret- #102180 üzenetére
Te is észrevetted, hogy amikor nem akarsz telót venni, csak nézelődsz, akkor olyan ajánlatok jelennek meg, hogy arcod vakarod? Amikor rászánod magad, hogy most akkor telócsere, megvan a zsé a zsebben rá, akkor meg a világ legpocsékabb hirdetései jelennek meg és sehol egy értelmes ajánlat. Amikor már égető lesz a vásárlás és veszel valamit végül, akkor tuti, hogy még aznap, de legkésőbb másnap már ott egy bitang jó ajánlat.
Én ebbe szoktam beleőrülni és ezért fanyalodok néha a hiéna gsm-es barátomhoz (velem szemben kevésbé hiéna, sok-sok pénzt hagytam már nála, 0%-os hitelkeretem is van
).
Szóval nem lennék a helyedben, mert amilyen izgalmas, olyan fárasztó dolog is az új teló vásárlása. Hajrá!
-
Blaise
veterán
válasz
-secret- #102119 üzenetére
Listaáron vásárolni nem menő
Nem volt 500k, 380 ezer Ft volt úgy, hogy adtak hozzá még egy 100ezres hangprojector szettet (Sony CT380), ami panelba bőven elég, meg a Sony még megfejelte egy Xperia E4 telefonnal, kb 40 ezer Ft értékben.
ittakary: Köszi, szerintem a legjobb fullHD modell!
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #101964 üzenetére
Kinyalja a picsájukat, jó vicc
Túlzsúfolva, akaratuk ellenére bezárva élnek egy menekülttáborban. Ha szerinted erre vágytak, amikor elindultak a hazájukból, akkor elég nagyot tévedsz.
Ráadásul egyik menekült sem itt akart letáborozni, mindegyikük menne tovább Nyugat-Európába, ha engednék nekik. -
Ragnar95
félisten
válasz
-secret- #101899 üzenetére
Vagy az van akkor, mint sok más GSM boltban,h direkt félretájékoztatnak,h a drágábbat vedd/ők maguk sincsenek tisztában a dologgal, nem tudom, melyik a valószínűbb vagy hozzányúltak a telefonhoz és emiatt bukta a gari, úgyhogy felejtsd el inkább valóban ezt a telót.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-secret- #101895 üzenetére
Nem ismerem őket, meg akartam nézni google street view-en, de csak egy kiadó üzlet van a képen ahol lehetnek.
Hogy mennyire megbízható passzolom, szerintem max annyira mint bármelyik kis gsm, de olyan nagyon régi nem lehet a gsv kép, szóval ők se lehetnek ott túl régóta.
Előre semmiképp nem utalnék nekik. -
Tibee86
nagyúr
válasz
-secret- #101892 üzenetére
Mellette a 16.-ban, miért?
droid-ios témához: Annyira nekem se jön be ez a kinézet, de még mindig ezerszer jobban tetszik, mint bármilyen droidon a rendszer/ikonok stb, hiába az a fene nagy szabadság és bármire lecserélhető. (teljesen szubjektív, ízlésen kár vitázni)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
-secret- #101868 üzenetére
szerintem is, leül a wc-re és összevissza elkezdi húzogatni az appokat meg mindent.
engem 1 bug zavar és elég régóta van (de nem volt mindig így): megynitom a Mailt, leszinkronizál (nincs nagy forgalmam), és elkezdem arhiválni. Majd 1-2 levél visszaugrik olvasatlanra, amit már kiszedtem...
-
törölt tag
válasz
-secret- #101781 üzenetére
Persze, az én telefonhasználati szokásaim mellett az Aranytárskártya Next M bizonyult a legkifizetődőbbnek, amivel viszont már lehet csípni jó kütyüket előnyös áron, igaz, az 5c-t most a párom Next S-ével hoztam el cca. 30-ért, amit 19 hónap alatt kb. észre se veszek, olyan kis tétel a teljes számlában.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
-secret- #101715 üzenetére
Szia! Van egy iphone 4s-e és szeretném jailbreakelni,de sehogyan sem tudom
ios8.4 van rajta és már próbálkoztam a taig EN 430-as programmal,új itunesom van telepítve és azt olvastam,hogy állítólag régebbi verziójú itunes kell ,na én letöröltem az új frissebb verziós itunest és telepítettem a régit ,de ez a taig jailbreak program nekem csak 20%-ig megy fel ,ja és a mobilomon is a le írás szerint ugyan úgy mindent beállítottam,repülő üzem mód ,iphone keresés ki,jelkódzár ki és ,akkoe sem engedi ,szerintetekmit csinálhatok rosszul? vagy ti mit javasolnátok nekem,hogy mivel jailbrekeljem?
Előre is hálásan köszönöm -
Tibee86
nagyúr
válasz
-secret- #101682 üzenetére
Nem fenyeget annak a veszélye, hogy új autót vegyek, főleg nem egy németet.
Nagyon kevés olyan 2000 utáni autó van amire azt mondom, hogy tetszik és kéne. Én inkább egy régebbi, de igényesen felújított/megcsinált párti vagyok, mint hogy beállni a sok egyen autós közé. (persze ha sokat ingázik az ember, vagy olyan a munkája akkor az más tészta) -
pana0017
senior tag
válasz
-secret- #101640 üzenetére
Azért egy de dust2 meg egy mp toujan hozzátartozik a gyerekkoromhoz
Mondjuk én nem voltam sosem egy nagy CS-s, PC-n töltött játékom 70%-a szerintem GTA multi volt.
Holnap jön meg Schobert Norbi új könyve, sosem olvastam még könyveit, de szimpatikus a figura. Kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest