Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
-
matyi19
őstag
válasz
Cyberpunk #86396 üzenetére
Így van "Tökre gáz!" szerintem is. De ez alapján is lehet dönteni, vagy legalábbis bele kalkulálni a végső döntésbe.
Már írtam, én is elgondolkodtam egy Sony Z3 Compact-on, olcsóbb is lett volna mint egy i5s, de tesztek illetve YT-os videók alapján nem győzött meg.
Ennek ellenére szívesen kipróbálnám 1-2 hétre, de nem engedhetem meg magamnak hogy vegyek egy telefont, csak azért hogy kipróbáljam és utána eladjam. (bár lehet megtetszene, és nem kellene eladjam) -
matyi19
őstag
válasz
Cyberpunk #86391 üzenetére
Van akinek ez fontos szempont, ha sűrűn cserélgeti a telefont, és tegyük fel 2-3 hónap után el akarja adni, ménnel kevesebbet bukjon. Persze ehhez kell egy jó vetél, és utána egy jó vevő. De nálam volt rá eset hogy több mint félév használat után körülbelül 10 eFT-ot nyertem egy iPhone 4S-en. A telefon perfekt állapotban volt...
-
legiaap
félisten
Ez a Backstreetboys - In a Word Like This album igen jó.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
icecave #86376 üzenetére
Az a Samsung egyáltalán nem lassú azzal az Exynos-al, sőt 52-53k-t dob Antutu-ban, és a rendszer sebessége is ehhez mérten egyáltalán nem lassú, minden azonnal történik szinte, nem laggol, nem akad. Egyedüli hátránya a Z3C-hez képest a pentile mátrixos kijelző, meg az üzemidő. Kamera elég jó, DAC szintén jó, hátlap is nem az a sebtapasz textúrás.
Ennek ellenére eladom, mert nekem nagy.
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Fehér 5S eladva, most a kérdés mit vegyek...? :/
Keret max 150e.
-
Vettem egy ilyet az E*igital-nál, de közben találtam másikat. 5-ért szereztem, pénteken hoznák. Kell valakinek? Ha nem, lemondom: Yoobyo power bank 10400 mAh
-
Bling95
őstag
ezek a black friday-es cuccok minden termékre vonatkoznak ilyenkor egységesen vagy csak 1-1-re?
-
Gergőke88
addikt
Végül 100-ért elvitték az i5-t.
Úgy érzem jó üzletet kötöttem -
Cyberpunk
félisten
válasz
legiaap #86360 üzenetére
Ne is mond szent dzsihádot hirdettem az áltudományos, meg az ilyen egyszerűen csak hülyeségekkel szemben.
Kiakasztanak, már a horoszkóp is kifejezetten irritál, van egy két ismerősőm, akitől fel-fel tűnik olykor egy ilyesmi az üzenőfalon. Akkor nehezen tudfom m,agam viszafogni a kötekedéstől.
A hírportálokon, meg gyakran a csoportokban is trollkdom, jónéhányból már ki vagyok tiltva.
Könnyebb az igazságot, vagy a szkeptikust elhallgattatni, mint sem érvelni ellene.
-
legiaap
félisten
válasz
Cyberpunk #86357 üzenetére
Erről jut eszembe tegnap az egyik rokonom (le fogom tagadni) betett egy cikket facebookra, amiben egy indián kinézetű faszit kellett nézni és azzal hogy nézzük meggyógyulunk. Ő megtette és jobban lett...
Egy a baj az ilyen emberekkel (jelen esetben az indiánnal, és a rokonommal), hogy léteznek!
-
válasz
icecave #86318 üzenetére
nekem is két telefonnal (xperia z és s4) volt egy év a 4s eladása és az 5s megvétele között.
a sony nem olyan rossz egy ideje a frissítések tekintetében, talán pont a z-nél kezdték el a jó/jobb tendenciát.Gergőke88; próbáltam már ilyet, nekem bejött a hangja, bár én alapban szeretem mély hangokat.
embörök, mennyit mondjak az 5s-re?!?! mindenki az árára kíváncsi, de nem tudtam mit írni...
-
Na, el is takarodok kondiba, megnézem, mennyivel nőtt az személyi edzők száma. Lassan 1 emberre 2-3 jut
-
madgie
titán
válasz
Gergőke88 #86330 üzenetére
Őt szerintem inkább hagyjuk ki a történetből. mai napig van pár aranyköpése, ami részegen is előkerül, ha ellaposodna a hangulat. ("feleségem fasírtsütés közben kihallja a konyhából, hogy a nappaliban mp3 szól" stb).
szerk: amúgy meg használd egészséggel a bíccet, csak szívjuk kicsit a véred, bocs
-
válasz
Gergőke88 #86330 üzenetére
Na, akkor olcsóbban megúsztad, mint én ezt: [link] Bár a hangja nem annyira frankó, de edzéshez, izzadáshoz nagyon jó. Erősített kábel, izzadtságot nagyon bíró cucc. Arra pont jó, amire vettem. Bár le vagyok maradva, a mostani trend a kondiban a minél nagyobb fejhallgató, komolyan, ilyenekkel a fejükön edzenek és csak bénáznak, hogy beakad valahova
Bár az ilyenek rendszerint jobban ügyelnek arra, hogy ne takarja semmi egyik ruhadarabjukon sem a "nikepipát", mint magára az edzésre
-
-
válasz
madgie #86327 üzenetére
Van rá esély
Jólvanna, viszont meg kell fizetni a brand-et, ezt tudtuk eddig is. Bár, ha számítana a villantás, akkor vennék hamisat tizedannyi áron, oszt jó'.
Amúgy gondolom, ott bukik el a dolog, hogy az emberek egyszerűen nem tudják (vagy nem akarják) elhinni, hogy ilyen rohadt drágán valami nem jó. Pontosítok, jó, csak ennyit tud egy töredékébe kerülő termék is.
Tipikusan a Gemini/LDSystems/Takstar vs. Sennheiser, stb. Csak itt kisebb az árrés közöttük.
-
válasz
matyi19 #86324 üzenetére
Ez így igaz, G2 pl. magasan verte kamerában. Azért itt is kezdek ráérezni és lehet jó képeket csinálni, de én a "hülyebiztos" kamokat szerette világ életemben, csak nyomom és kész.
LG-hez is alig jött szoft frissítés, pár hó alatt Sonyhoz annyit kaptam, mint G2-höz egy év alatt jött... holott Sony-nak nem voltak égbekiáltó bajai, G2-nek meg LG felé sokszor jelzett nagyobb bugok (amikkel szintén együtt lehetett élni, mégis zavaróak voltak). Nem mondom, hogy ez mindig így van, nekem csak az utóbbi időszakról van tapasztalatom. Szervíz az más kérdés, ott cumi van ugye, de csomó droidost az a cég szervizel sajna. Igazából a szoft frissítés nem nagy dolog, itt alapból mindent meg tudok oldani, amire szükségem van, nem kell várni az új verziókat, mint a Messiást, hogy végre használhassak új funkciókat, amiknek már rág benne kellene lennie.
-
r3dsnake
nagyúr
Na 1 nap után a logitech powershellről:
- fogásra jó, az anyaghasználat lehetne kicsit jobb
- élőben nem annyira hatalmas, mint képekről
- a D-pad egy rakás szar, analóg inputként működik és amelyik app d-inputot vár (mindegyik), be kell nyomni tövig, hogy érezze (no pun intended)
- az akksi nemrossz, 3-ról 61%-ig tudta feltölteni a telót, nagyjából egy óra alatt
- Kék. Bicsiz láv kék. -
válasz
madgie #86315 üzenetére
tettem már máskor is - a 4s után nem is csak egy eltérő gyártós készülékkel -, de mivel szeretem a változatosságot, így eleve törvényszerű, hogy idővel megint iphone/ios legyen a következő, csak az intervallum hossza kérdéses.
legfeljebb megtartom a szokásomat, hogy csak "s" típusokat veszek. -
kell a fenét, régen volt az már...
most laktam be a gyári friss 4.4.4 firmware verziót, hasít szépen, ahogy kell, de már az s4-et is úgy használtam, 4.3 óta azzal sem volt gond.
ja, és root számomra nem szükséges, talán a galaxy s (gt-i9000) telefonomon volt utoljára, valamikor 2010-ben.
a hardveresen gyenge telefonokon kell még esetleg buherálni manapság is, de azon nincs mit csodálkozni, pláne android fronton. -
ryori
senior tag
-
-
válasz
Cyberpunk #86297 üzenetére
erről már nem lesz probléma a 6 plus mérete, ha a note 4 nem jönne be.
köszi!ryori; nincs azzal baj, ha tudja az ember, hogy mi, merre és hány méter, az 5s előtt 9 hónapig elégedetten használtam például egy s4-et.
Vasinger!; ismerem a csajt, felénk volt kalauz!
GALARDO; kell a változatosság!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest