Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Ki milyen appot használ futáshoz? Nike, vagy endomondo esetleg más?
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #58597 üzenetére
Nem bonyolult ez, a fejhallgatód meg a füled analóg eszköz, az mp3/flac/akármi digitális, konvertálni kell.
Például a G2-ben jó ez a hardver.
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #58586 üzenetére
Az alkítja át a digitális jelfolyamból analóg halljató jellé a zenét. Minden telefonban is van csak márkép szólnak.
Ne aggódj, Cyberpunknak sincs fogalma a Haarpról, mégis sokat beszél róla. -
Cyberpunk
félisten
HDD = Hard Disc Drive
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Blaise
veterán
DAC = digital-to-analog converter
-
Cyberpunk
félisten
Ma is bekapcsolták a HAARP-ot. Lett egy kis földrengés egyesek szerint. Hihetetlen, hogy az elmeháborodottak mindig megjelennek ilyen híreknél.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
iMove, meg iPhoto elvileg ingyenes lenne igaz? Akkor nálam OS X alatt miért ír árat?
-
mondomén
őstag
Ugye a mac gari az első bekapcsoláskor indul, igaz?
-
Cyberpunk
félisten
[link] nézzétek ezt is. Riport a témában.
-
mondomén
őstag
nagyon bolond. [link] rendesen izzad a kezem már attól, hogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #58540 üzenetére
Ugye-ugye?
-
SÖ
addikt
Nem hiszek a vezeték nélküli minőségi hangba. Ez kb. olyan dilemma, mint hogy utcán sem lehet minőségi zenét hallgatni.
Az otthoni hifit csak a következő képen tudom elképzelni. Két 3 utas álló hangfal, CD játszó, és HDD, külső DAC, analóg "A" osztályú vagy "T" osztály digitális erősítő, mind ezt kábelezve.[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #58546 üzenetére
Most ezek a wifis hangcuccok nem önálló wifi "router"-ként működnek? Vagy csatlakoztatni kell egy routerhez és akkor azon keresztül? Ez is új nekem...
-
vadászcsiga
félisten
válasz GeGexx #58545 üzenetére
Jellemző ezekre hogy 5-8 kilónál nem nehezebbek de inkább 5 alatt. Nem tudom en azért szeretem ha valamiben van anyag.
60ezer forint meg sok pénz egy műszaki cuccért amit ki sem tudtam próbálni mert nincs nyílt wifi az áruházban
Erre a kategóriára gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #58544 üzenetére
Tehát akkor ami egybe van építve, egyzsinóros és hangot ad ki az már hordozható tömegtől függetlenül?
-
vadászcsiga
félisten
válasz GeGexx #58543 üzenetére
Egy kalap alá vettem minden egybeépített modern kialakítású bt-s vagy airplayes hangszórót, azokat is amiket te linkeltél. A kis zsebkütyükhöz meg hozzá sem értem.
Nem tudom voltál e mar a vösendorfi SCS-ben, ha igen tudhatod hogy nem 10-en néztek ra hanem mivel kint van a polcon legalabb 1000 ember gyötörte már
[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
Hordozható hangszórónak nem láttam nagyon értelmét soha. Elmész túrázni akkor a természetben akarsz zenélni, hogy véletlen se találkozz állatokkal? Vagy elmentek bulizni hétvégén és ott nem lesz aljzat? Egy takarítás meg megér 20k-t szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Én egy logitech adaptert vettem, bár már nem használom, de teljesen jól működött.
-
vadászcsiga
félisten
Ma megint fejest ugrottam a vezeték nélküli hangszórók tesztelésébe és két dologra jöttem ra:
1. JBL kurva jól szól
2. Nem akarok már hordozható hangszórótEgy jó hifi cucc kell igazi hangfalakkal, az sem baj ha nincs bt mert vagy 10 féle ilyen adapter kapható amivel rögtön vezetéknélkülivé alakítható.
Hiába a sok hiper szuper ilyen olyan bass reflexszes apró hangszórók a pici dobozban, ahogy valamelyik nap írtam a fizikát nem lehet becsapni. Szép telt hangokhoz megfelelő méretű hangláda kell.
Parasztvakítás ez a sok dizájnos hangcucc ami az iPhone megjelenése ota szaporodott el.Conradban volt egy ilyen Pioneer XW-SMA3 199€-ért de sajnos utolsó kiállított darab volt, kitudja hányan fogdosták össze, csupa por volt pedig 20k-val olcsóbban jó vétel lett volna.
Egyelőre marad a kis bt-s alapzajos hangszóróm
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Csak nálam veri ki ez a srác a biztosítékot?
Annyi hülyeséget írt már le és annyit kamuzott, hogy az félelmetes.
-
mondomén
őstag
válasz Cyberpunk #58530 üzenetére
Hát most 2 gép között varjálok nagyon. Egyik a 11-es air, másik pedig 2012-es pro. Ugyan annyiért tudnám őket megvenni. Ugye a pro használt és ilyen 1 hónap habiszti gar van rá, viszont bővíthető. Az air meg ugye vadonás új. Meg most olvastam ezt a 2013-as air bugot, engem biztos kikészítene... Aztán ott van az is, hogy rohadtul nem kéne ennyit költenem, inkább jogsit kéne már csinálni. Nehéz szülés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ván mór káféban volt már valaki?
-
törölt tag
Plague-n játszik valaki?
-
Cyberpunk
félisten
Semmivel sem vagyok rosszabb, mint Szendi például. Neki sincs orvosi diplomája, nekem sem. Szerintem meg neked sincs. Semmi konkrétumot nem írtál, hogy mit értesz a "keleti orvosláson" ettől kezdve gondolhatok bármire ezzel kapcsolatban. És bizony az akupunktúra bizonyítottan placebo hatású csak. Cáfolj meg ha tudsz!
-
Cyberpunk
félisten
Akkor lennék buta, ha vakon elismerném annak a hatékonyságát, amit nem lehet kísérletileg igazolni. Járatos vagy te is a tudományokban úgy vettem észre, ismerni kéne akkor ezt a fajta gondolkodást is.
A HAARP még a keleti orvoslásnál is nagyobb hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Remélem még ott lesz egyszer a box utcában a sorstárs Laudáva. Én mondjuk nagyon várom a 14-es szezont. Kíváncsi vagyok a túrbókra. Szerintem akkora műszaki eltérések lesznek hogy nem a pilota tudása fog dominálni. Van két kulcsfontosságú dolog ami dönthet. Az üzemanyag limit, és hűtés.
Cybetpunk
Csak kicsúszott a billentyűzetemen.
Helyreigazítás
CYBERPUNK NEM BUTA
-
Ragnar95
félisten
Akkor elég durván jó lehet valóban
Majd egyszer ha sikerül összeszervezni egy társaságot, ahol mindenki tud és szeret is freeride-olni, akkor tuti elmegyek ide Tavaly is tervezgettünk már egy csak freeride túrát úgy,h nézzük a hójelentést és ha valahol leesik 1m hó, akkor aznap este indulunk, de aztán ez elmaradt
Azzal nincs gond,h leérek-e, majdnem megjártam már gleccserlyukat is, na az para lett volna, ha beleesek, de megúsztam
Akkor lehet,h csak Les Orres ilyen olcsó, ahova mi megyünk, de ott a 6v7napos bérlet 110€ csakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #58501 üzenetére
Én még akkor voltam, amikor a Les2alpes bérletben benne volt La Grave is.
Annyira azért nincs szétsíelve és a nyomokat is ésszel kell követni, mert könnyen mehetsz olyan után, aki vassal és kötellel ment, vagy ernyővel. Aztán ha hirtelen elfogy alattad a hegy az szívás.Havazás után meg semmi nyom nincsen, de betojsz mire leérsz. Ha egyáltalán leérsz.
Szerk: kijelölt útvonal pedig nincsen, csak javaslatok a térképen. Van a hegy meg Te és pont.
Szerk2: most néztem az árakat. Nem drágább az. 3 völgy vagy Paradiski drágább.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Gyakorlatilag semmit nem tudtunk meg róla. Annyit nyilatkoztak,h az állapota stabil és még kómában van, de a kritikus jelzőt már elhagyták. Szurkolok neki, de félek,hogyha ilyen hosszú ideig kellett kómában tartani, akkor már sosem lesz a régi
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Mi van Sumival?
-
Ragnar95
félisten
Ezis elég jó lehet, egyszer el kéne jutni ide Mondjuk mivel itt ugye valamennyire kijelölt útvonalak vannak azért, csak ugye nem karbantartottak nyilván, mert úgy elveszne az élmény csak friss hóban érdemes menni, mert különben gondolom ezt is szétsíelik....
Amúgy látszik,h ez exkluzívabb hely, mert a bérletárak drágábbak, mint Franciaország többi részén
SÖ: szerintem ha szigorúan vesszük, minden, ami nem államilag támogatott/hivatalos gyógymódnak elfogadott, az alternatív gyógymód[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest