Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Ez viszont zseniális. Vajon ez is megy a süllyesztőbe?
-
Blyan
félisten
Dögöljek meg, de birizgálja a csőröm a Nexus 4....
-
r4z
nagyúr
Dat noise
Mondjuk E46 M3-at csak gyári kipuffal
-
Xero
nagyúr
válasz
whitezo88 #38480 üzenetére
Elnyomja a váltó.
De nálam az egyik legjobb, ha nem a legjobb a sorhat trombita.
-
Bling95
őstag
ez már hivatalos elvileg, V6 turbó
ja éselég fura ez a hang, hazudnék ha aztmondanám hogy tetszik...
-
Bling95
őstag
válasz
Cyberpunk #38470 üzenetére
azok a régen már veszélyesen erősek voltak
Bylan : tejlesítményükkel semmi bajom, BMW-é elvileg votl hogy tudott 1300 lóerő körül is ami egy 650 kilo körüli autón ( akkor nemtudom mennyi volt ) már tényleg ijesztő..
csak kimondva borzalmas hogy az autósport királykategóriájában 1600 köbcentis autókkal fognak menni
-
Bling95
őstag
elmélkedés szintén ha ezek az 1.6os kis izék fognak tudni 900 lóerő körül akkor mikre lehetnének képesek..
egyébként 3 literes szívós korszak volt talán a legjobb, motorfejlesztés befagyasztását se értem minek..
mostmeg... nincs motorfejlesztés, mindent betiltanak, gumikra kell figyelni, maximális költségvetés, se tankolás...
ez így már messze nem az ami régen volt
LeMans autóipar szempontjából tényleg 1000x hasznosabb, de nemtudom, teljesen más
egyébként formula e -t fogja valami közvetíteni ? autóipari szempontból igéretesnek tűnik
-
Blyan
félisten
válasz
Bling95 #38467 üzenetére
Ekkora turbó mi a francnak? Anno a 3literes szívó motorok hoztak 1000 lóerőt, 3 literes turbóval ezek repülni tanulnának.
Amúgy nekem is a régi rendszer kéne. Esztelen költekezés, szabad kéz, tankolás, gumitaktika, tököm, bármi.
Szerintem ma már a Le Mans Series az autósport királykategóriája, ott fejlesztések folynak, minden ami ott bemutatkozik az autóipart és a gyártók érdekét szolgálja.A forma 1 meg tényleg egy nevetséges cirkusszá süllyedt a vén törpe miatt.
És Vettel féle hülyegyerekek táptalaja... -
Bling95
őstag
amilyen köröket monacoban is mentek, nézni is borzalmas..
viszont a kötelező kerékcseréket nem támogatnám, szeretem hogy ilyen sok taktikázás van benne
személyszerint engedném újra a tankolást is, nemis értem miért kellett betiltani
Ecclestone meg lassan visszavonulhatna, szerintem ő csak hátráltatja a sportág fejlődéséthiányzik a régi eszetlen pénzszórás meg elborult ötletek na
persze ez kinyirná a kis csapatokat, de kiváncsi vagyok mit tudnának kihozni a mérnökök ha nem lenne ennyire megkötve a kezük ( természetesen minden biztonsági feltétel mellett..)
új motorokról egyébként vélemény? szörnyen hangzik hogy 1.6 turbó viszont az adatok alapján nem tűnik rossznak ( 3.0 turbó ?
)
-
r3dsnake
nagyúr
T-nel egybol csere van, ha szarakszik a powergomb, vagy ezt is elviszik bevizsgalni? (videki vagyok)
-
Blyan
félisten
Így van. A Pirelli tudna sokkal jobb gumikat is csinálni, sőt olyat is bőven ami kibírna egy teljes versenytávot különösebb kopás nélkül.
Nekem ez tetszene:
Stabil, jól nyüstölhető gumik, a futam teljes hosszának függvényében meghatározott számú (2-3), kötelezően kihasználandó kerékcserélési periódusok (x-edik körtől y körig).
Menjen mindenki ami a csövön kifér, viszont a kötelező kiállásokkal miatt muszáj kiállni ergo nem lehet kizárólag arra bazírozni, hogy aki elől megy az elől is marad.
A'la DTM. -
Blyan
félisten
válasz
korpicschess #38449 üzenetére
Nem lehet eltávolítani, de kb 6 hónapig tart hatása mivel folyamatosan kopik le a kijelzőről.
(#38454) Cyberpunk
A hamarosan még 3 év kb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #38451 üzenetére
Sarokcsiszoloval tuti.
-
Blaise
veterán
Érdekes sztori az i5 topicból, ezért érdemes vigyázni a GSM boltokkal.
-
Cyberpunk
félisten
Nokiámban az érintő panel nagyon jó. Eddig magasan ver mindent, azt vissza sírom.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez vajon tényleg ér valamit? Elég szkeptikus vagyok a videó láttán.
-
SÖ
addikt
Délután óta kínlódok egy régi Acer ronccsal, 2009-ben volt utoljára frissítve. Lassan de biztosan alakul. Avast kulcsa lejárt, ment fel helyette az AVG. A helyzet az, hogy muszáj volt előkaparnom, mert PC nélkül nem tudok rootolni.
A héten tapiztam egy Surface gépet, szépségben sehol sincs az iPad hozzá képest. Tiszta üveg fém kombó. Azt hiszem az enyémét most kezdték el gyártani.Winfos olyan amilyen, de a közigazgatásban, üzleti életben Európában pótolhatatlan. Minden hivatal windowsos környezetet követel, vagy elhajtanak. Az élő widgetteket, meg legyalulom, v. kitalálok rá valamit. Amúgy a start gombot is hozzák vissza.
Látta valaki a mai F1-et? Ecclestone-t jól pi@án kéne rúgni, nem a Pirellit.
-
bigdady
nagyúr
válasz
korpicschess #38433 üzenetére
Én is most vettem észre véletlenül
-
válasz
manchester85 #38430 üzenetére
iPad 3 16GB wifi + 4G szerintem olyan 90-100 között talán elmehet. 100 felett idióta aki megveszi mivel én 120ért már iPad 4 wifi + 4G-t adtam el egy hete
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #38425 üzenetére
Az nem az én világom
Mondomén: az óriási rész. Innentől pörgött fel csak igazán
-
Blaise
veterán
válasz
manchester85 #38430 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy tiszta forrásból voltak, de el is tűntek 1-2 óra alatt.
-
Blaise
veterán
válasz
manchester85 #38426 üzenetére
Aprón láttam már 75-80k körül is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85 #38426 üzenetére
ittakary az ipad nepper
-
manchester85
veterán
Mennyit érhet most szerintetek egy mobilnetes, 16 gigás 3. gen. iPad? Elmúlt 1 éves, de hibátlan, karcmentes. Anyámé, arra gondoltam, hogy eladom (hazahozná valaki), és rendelek helyette neki egy refurb 4-et, wifiset, mert úgyse használja ki a mobilnetes csomagját.
-
bigdady
nagyúr
Ma (nálunk holnap) kezdődik a Dexter utolsó évada
Várós.
Nézi vki? -
SÖ
addikt
válasz
mondomén #38412 üzenetére
Moszkvában?
Lenne tippem.
Tibee86
A G Music Playert arra használja a Google, hogy ellenőrizze a legális illegális zenei tartalmakat. Ami nem megy át a rostán, azt elérhetetlenné teszi minden lejátszón. Ennyi. Gyakorlatilag jobban távirányít mint az Apple. Ezért is kellenek a custom megoldások, nem azért, hogy naponta cserélgessük, mert nem tudja átlátszóvá tenni a statusbárt. -
joey04
titán
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #38402 üzenetére
A napokban olvastam egy cikket ami átbillentette a mérleg nyelvét. Csak azért neked írom, mert használsz droidot. Ezalatt a pár hét alatt többet tanultam, mint 3 év alatt az iPhonnal. Mind birkák vagyunk, nincs jó rendszer, mert így akarják a nagyok.
A lényeg, hogy ios-en és androidon is jó fiú próbáltam lenni, de belekényszerítenek egy magasabb szintű gyakorlatba. Mielőtt megszólalna valaki, hogy nem érti amit írok kifejtem. "Elvileg„ - csak azért mert letagadják - az Apple, Google, Windows kémkedik, lehallgat, archivál, stb. Senkit sem érdekel, engem sem, mert nincsenek titkaim, v. céges fejlesztések, üzleti tervek stb a birtokomban amik érdekelhetné a titkos szolgálatokat. De mint emberjogi aktivistaelszomorít a dolog, és félelemmel tölt el. Nemzeteken átnyúló világméretű kiberháború, ami válogatás nélkül érint mindenkit, aki a kor szellemében él.
....és most jön a lényeg, Androidon kivédhető, iOS-en nem sokat tehetsz. Nem akartam rootolni, de fogok. Pl, a Google olyan szinten szemtelen, hogy a programjai - Google Music Player - törlés után vissza települnek. Letiltom az aut. frissítést, következő csatlakozásnál, csak lefrissíti, amit egyszer töröltem. Mindenre van hivatalos megoldás az OS-ben - lásd letiltás, törlés, stb. de csak látszatra működnek. A lényeg, hogy szóljak valami jót is a Google mellett, engedi az user felügyeletet, a megfelelő appokkal, amik a biztonságos használatot biztosítják. Vagy azért, mert nincs rálátása a rengeteg appra. -
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #38407 üzenetére
ok...
én se akarom, hogy félreértés maradjon! -
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #38405 üzenetére
Ezt később azért még pontositjuk
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #38404 üzenetére
ok!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
korpicschess #38403 üzenetére
Ok?
-
korpicschess
veterán
válasz
vadászcsiga #38402 üzenetére
ok
-
joey04
titán
válasz
joey04 #38397 üzenetére
BTW ló*aszt vagyok én konzervatív. Amikor belepakolták a szifonba azokat a funkciókat, amiket egy értelmes telefonba bele kell, pl egy netes eszközként bemutatott cuccba a 3G-t, stb-t (töréssel ugyan), akkor azonnal megvettem, bármennyire is ellenszenves volt előtte a termék. Sőt, már az elsőnél is azon a véleményen voltam, hogy a kezelőfelület nagyon jó, ez lesz a jövő, ez király. A Vistára is egyből ugrottam, mert felüdülés volt az új külső, gyönyörű volt. Nem utasítom én el az újat. Most viszont minden a minimál felé megy. Weboldalak, rendszerek, minden. És nem látom mi ebben a jó. A kezelhetőség szarabb, a kinézet bénább. És most nem a szépségre gondolok, bár az sem szubjektív. Hanem pl arra, hogy a w8-ból kiszedték az aero glasst. Ami ezért baj. Még ha tegyük fel valakinek tetszik is a design, az elvitathatatlan, hogy visszafejlődésnek hat ez a külső.
Lásd.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest