Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
agabe #141157 üzenetére
Azért abban az első 15-20 évben rengeteget lehet félretenni, még akkor is, ha azt mondom, nem teszem be a perselybe, csak annak a felét, amit korábban közös költségként kifizettem.
Kert: nyilván, ahol kert van, ott munka is van. Nekem pl. kifejezett felüdülés, ha az egész napi üldögélés és agymunka után kicsit a friss levegőn mozoghatok.
A kerti medencével kapcsolatban meg csak annyit, hogy vessük össze a családi strandbelépő árával... Amikor már elég meleg volt nyáron, a gyerekkel mindig kellett valami programot szervezni, mert senki se akart a lakásban maradni - költözés után viszont a kert, árnyék, medence, kutya, haverok, elég sok, "mindegy-hogy hova-csak-menjünk-már" programot kiváltott.Nyilván, mindkét lakhatási formának megvan az előnye, és a hátránya is! Teljesen megértem azt is, akinek jó egy lakás. Nekem pl. azért kellett kicsi kert, mert tudom, hogy fél-egy órát nagyon jólesik tenni-venni a ház körül, de másodállásos-félnapos földműves üzemmódot kifejezetten rühellnék.
Gyerekkoromban szülők, nagyszülők mellett megtapasztaltam, milyen az, amikor rengeteg a kerti munka - már akkor tudtam, hogy ha összejön a kertes ház, akkor akkora legyen a kinti rész, hogy még azelőtt befejezzem a barkácsolást, kertészkedést, mielőtt elmúlik az élvezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Op3n Dott 7.85" Android tablet
- Advantech AIMB-782QG2 Q77 LGA 1155 ipari alaplap - Hibátlan, újszerű
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ryzen 7 CPU-k
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest