Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz agabe #141157 üzenetére

    Azért abban az első 15-20 évben rengeteget lehet félretenni, még akkor is, ha azt mondom, nem teszem be a perselybe, csak annak a felét, amit korábban közös költségként kifizettem. ;)

    Kert: nyilván, ahol kert van, ott munka is van. Nekem pl. kifejezett felüdülés, ha az egész napi üldögélés és agymunka után kicsit a friss levegőn mozoghatok.
    A kerti medencével kapcsolatban meg csak annyit, hogy vessük össze a családi strandbelépő árával... Amikor már elég meleg volt nyáron, a gyerekkel mindig kellett valami programot szervezni, mert senki se akart a lakásban maradni - költözés után viszont a kert, árnyék, medence, kutya, haverok, elég sok, "mindegy-hogy hova-csak-menjünk-már" programot kiváltott.

    Nyilván, mindkét lakhatási formának megvan az előnye, és a hátránya is! Teljesen megértem azt is, akinek jó egy lakás. Nekem pl. azért kellett kicsi kert, mert tudom, hogy fél-egy órát nagyon jólesik tenni-venni a ház körül, de másodállásos-félnapos földműves üzemmódot kifejezetten rühellnék. :) Gyerekkoromban szülők, nagyszülők mellett megtapasztaltam, milyen az, amikor rengeteg a kerti munka - már akkor tudtam, hogy ha összejön a kertes ház, akkor akkora legyen a kinti rész, hogy még azelőtt befejezzem a barkácsolást, kertészkedést, mielőtt elmúlik az élvezet. :)

Új hozzászólás Aktív témák