Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
-
D@niel
addikt
válasz
akos_1984 #41837 üzenetére
+1
Bátyám haverja nem nagy magasságból leejtette az i4-et, egyből betört a hátlap. Azt csak mellékesen teszem hozzá, hogy ezután reflexből falhoz ba...
*vágta onnan meg darabokra esett az egész? Na, igen.
Azt hittem a tükrös fóliára pályázol. Na, én azt nem ajánlom. Csak IS. Pl. hátlapon egész jó fogást ad a cuccnak, nem csúszik ki olyan könnyen a kezedből
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
akos_1984 #41837 üzenetére
De nem dobálod vazze.
Arra van hogy nyomkodd.
Ez az üveg dolog azért van hogy a rendeltetésszerű használatból kiindulva minnél tartósabb legyen. Ha leejted, és szerencsétlenül esik, a komplett shield sem fogja megvédeni. Ha meg úgy esik, shield nélkül sem lesz baja.
Persze ami leeshet az le is fog esni, de mint írtam, az előző 2 telómnál ami 1 évig volt meg (Omnia2 majd utána S8500 Wave) karc sem nagyon volt, pedig az Omnia2 ház sérülékeny de jó minőségű műanyag volt. Nem vitrinben használtam, de ezek az "óvintézkedések" már zsigerből jönnek, hogy olyan zsebbe teszem ahol semmi más nincs, asztalra csak úgy teszem ha alatta a tokja stb...
Inkább "transzformerszet" csináltok a az iPhone-ból mint hogy odafigyeljetek és vigyázzatok rá. És persze ez a leejtős dolog is túl van parázva, ami már szinte mindenkit megfertőzött.[ Szerkesztve ]
-
akos_1984
tag
válasz
akos_1984 #41793 üzenetére
Gmail - Exchange - ezzel valakinek tapasztalat?
Sem a gmail, sem a telefon kontaktlistajat nem akarom felulirni a masikkal, igy nem akarok kiserletezgetni vele...
-
mexicanraven
senior tag
válasz
akos_1984 #41820 üzenetére
Akkor elnézésedet kérem, csak kattintottam a linkre és a képeket néztem meg, azok alapján tükrösnek tűnt!
Háth, ez sajnos próba-cseresznye, nekem is volt dolgom jónak tűnő, de a valóságban túl vastag, "ragadós" fóliával. Vedd meg és ha nem üti meg a nívódat, a másikat még eladhatod másik fóliába invesztálva. (ha jól olvastam 2 van egy pakkban)[ Szerkesztve ]
-
válasz
akos_1984 #41807 üzenetére
Pedig az eredeti Bumper szerintem nagyon is jó, én is használom. Ott lehet valami nem eredetit akartak rádsózni, ráadásul jó drágán. Persze, én sem adtam volna 10k-t az eredeti Bumperért, de mivel ingyen volt az Apple Case program keretében annó, így ingyen kiküldte az Apple
-
-
válasz
akos_1984 #41681 üzenetére
Fantasztikus médiumi képességemnek köszönhetően válaszolok is az első 3 leendő kérdésedre:
1. A bal oldali a mikrofon!
2. Tölts le egy ingyenes appot, ekkor tudsz bankkártya nélkül is regisztrálni!
3. Nem lehet betenni mp3-at csengőhangnak, eha átkonvertálod m4r formátumra, akkor iTunessal a telefonra tudod syncelni, és úgy már menni fog. -
válasz
akos_1984 #40962 üzenetére
"Ami még eszméletlen szuper, az az, hogy 7és fél év symbian után végre van egy olyan számítógépes kezelőfelület, ami maga a csoda. Ez az itunes basszus valami olyan mértékben kényelmessé teszi az iphone kezelését, hogy nem gyenge! Bármi, amit rá akarsz tenni a készülékre, legyen az zene vagy app kijelölöd, és csak ráhúzod az iphone lapfülére és máris teszi fel! Féltem először tőle, mert, ahogy már említettem az én gépemen lassan tölt be (mármint az itunes), de utána gyorsan működik. Szóval eddig csak pozitívum, a pc stúdiós és pc suite-os outlook adatbázis (a régi nokiaim és most a samu i8910 névjegyzéke meg naptára és jegyzetei vannak ott) simán felment az iphonera, semmi nehézség nem volt benne.
"
Vagyis a pc suite-os outlook adatbázis, így a kontaktok, és naptárbejegyzések is simán átvihetők...
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- Max
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...