- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hy
A Real Racingel lenne egy kis problémám.
Egy-két verseny után mindig ezt írja. Csináltam accot is, hozzá van rendelve, syncelek is de nem használ. Így egy versenyt se vesz figyelembe.Az appcrashek miatt mehettek tönkre? Az első ilyen óta swichmode-t használok, azóta csak egy volt. Próbáltam reinstallt de akkor is 1-2 versenyt bírt.
Esetleg megoldódhat ha appstore-ból szerezném be?
"Csak úgy mondom"
-
Csabee.
nagyúr
iPhoneOS 3.0 – 111 újdonság
,,
* Kivágás/Beillesztés
* Másolás/Beillesztés
* Rázással előhozható opció: visszavonás vagy ismétlés szöveg szerkesztésekor
* Szövegkijelöléssel könnyebb törlés hosszú szövegek esetén
* MMS (csak 3G és 3G[S] esetén!)
* Fektetett állású billentyűzet a Notes-ban (landscape mód)
* Fektetett állású billentyűzet a Mail-ben (landscape mód)
* Fektetett állású billentyűzet a Messages-ben (landscape mód)
* SMS vagy MMS továbbküldésének lehetősége
* SMS vagy MMS üzenetek egyenkénti törlésének lehetősége
* Az üzenetekben a küldési folyamatjelző csík felkerült a címsor alá, így már küldés közben is írhatjuk a következő üzenetet
* USB tethering
* Bluetooth tethering
* Stereo bluetooth (A2DP)
* Spotlight keresés-screen (alkalmazások nevei közt, mail-ben, médiafájlok közt, névjegyzékben, és naptárban)
* Keresés a Notes-ban
* Keresés a Mail-ben
* Keresés az iPod-ban
* Alkalmazásokon belüli vásárlás lehetősége (In-App purchases)
* Home gomb duplakatt: választható a Spotlight keresés
* Home gomb duplakatt: választható a Camera
* A Camera app bal alsó sarkában preview ikon a legutóbb fotózott képről (rábökve ez is a Camera Roll-ba visz)
* Véletlenszerű lejátszáshoz/keveréshez “Rázd meg!” opció iPod-ban (Shake to shuffle)
* App Store-ban az alkalmazás screenshot-jai scroll-ozhatóak
* A híváslista már megjeleníti azt is, hogy egy adott kontakt milyen számról hívott, így például mobile, home, work, stb.
* Hívásidőtartam a híváslistában
* Névjegyek küldésének lehetősége
* Linket “lenyomva” tartva Safari-ban: link másolása opció
* Linket “lenyomva” tartva Safari-ban: megnyitás új lapon opció
* Felhasználónevek és jelszavak automatikus kitöltése Safari-ban
* Bejelentkezés a YouTube account-ba
* Kommentek megjelenítése YouTube-on
* Feliratkozási opció YouTube-ban
* Értékelési opció YouTube-ban
* Opció az újraküldésre sikertelen SMS küldésnél, a hibát ilyenkor piros felkiáltójel jelzi az adott üzenet mellett
* Turn-by-turn GPS navigáció
* A Maps integrálható más alkalmazásokba
* Hozzáférés a dock porthoz a gyártóknak, a külső kiegészítőkkel való kommunikációhoz
* Peer-to-peer kapcsolat Bluetooth-on (nem kell hozzá Wi-Fi)
* Voice memo app
* Kibővített Parental controls
* Anti-phishing
* Wi-Fi auto login támogatása (ha van egy nyitott wifi, de van belépőoldal, akkor ezt felismeri, és az megjelenik – pl T-com hotspotok, Wiera, stb)
* Jegyzetek szinkronizálása iTunes-ban
* Bővített Stocks app
* Új naptártípusok támogatása (CalDAV)
* Jegyzet törlésére rákérdez, hogy biztos-e?
* Fotó törlésére rákérdez, hogy biztos-e?
* Egyszerre több fotó is csatolható egy emailhez
* “Find My iPhone” opció MobileMe felhasználóknak
* 3G-n a podcast-ek méretre való korlátozás nélkül letölthetőek
* Az első Home screen-en a home gomb egyszeri megnyomása a Spotlight-ba visz
* Spotlight-ban a home gomb egyszeri megnyomása az első home screen-re visz
* Változtatható lejátszási sebesség hangoskönyvek esetén
* App Store subscriptions (szerk. – na ezt én nem találtam meg)
* Push értesítések
* Audio/Video tag-ek kezelése (szerk. – na ezt én nem találtam meg)
* Új video streaming támogatás (HTML 5 video, h.264 and HTTP)
* Naptárakra való feliratkozás lehetősége (ICS, pl. Google Calendar)
* iTunes login
* iTunes account létrehozása a telefonon
* Titkosított profilok (szerk. – hogy aztán ez pontosan mit is takar…)
* LDAP (directory services)
* VPN on-demand
* EAP SIM
* Proxy támogatás
* OTA profilok támogatása
* Tanúsítvány-visszavonások kezelése
* Exchange ActiveSync Policies támogatása
* Média-vagdaló (Media scrubber – a hangjegyzetek vagdalása, 3G[S] esetén videóvágás is)
* Több támogatott nyelv
* Fejlesztett billentyűzet, több nyelv támogatásával
* Egy app sikertelen frissítésekor annak egy újabb ikonja jelenik meg, aminek a neve “Paused”, erre rábökve újra próbálja a frissítést
* Több email kiválasztása esetén is látszanak az olvasatlanságot jelző kék bogyók (korábban ezeket elfedte a kiválasztási rész)
* Ha valaki olyan hívott minket, akinek a neve nincs a névjegyzékünkben, akkor a város és állam neve megjelenik a híváslistában és a Visual Voicemail-ben a hívó adatainál (valószínűleg csak ATT/USA!)
* Csengőhang változtatásának lehetősége a Kedvencek alól
* Köridő megjelenítése kisebb karakterekkel, és az aktuális idő felett a Stopwatch-ban
* Új Phone, Messages, és iPod ikonok
* “Swipe to delete” törlés már a Notes app-ban is
* Külön Bluetooth beállítási opciók kihangosítókhoz
* Összes lap bezárásának lehetősége Safari-ban, az utolsó lap bezárása üres lapot nyit (eddig az utolsó lap nem volt bezárható)
* Továbbfejlesztett billentyűzet-szótár az automatikus kiegészítéshez
* Kék pötty a helyzetet jelző kör közepén Maps-ben már 2G iPhone esetén is
* Töltés közbeni zenehallgatáskor a töltés állapota helyett a lemezborító megjelenítése
* Kisebb betűméret a számcím esetén a lock screen-en
* Opció a telefon beállításaiban a saját telefonszám kiválasztásához/szerkesztéséhez
* Üzeneteknél az emlékeztető kikapcsolásának lehetősége
* Üzeneteknél a preview kikapcsolásának lehetősége
* Üzeneteknél opció a “tárgy” mező megjelenítésére
* Az iPod integrálása más alkalmazásokba (zene lejátszása iPod-dal pl. az Asphalt 5-ben)
* App Store app leírásokban az emailcím linkként kattintható
* 3x gyorsabb JavaScript futtatás
* 11 homescreen lehetősége (2.2.1 alatt csak 9 volt)
* A reboots már a “slide to unlock” screen -re ugrik vissza, és nem közvetlen a homescreen-re
* A Settings>General>Home>Search Results alatt megadható, hogy a felhasználó mikben szeretne keresni a Spotlight-tal, és a találatok sorrendje is változtatható
* A telepített alkalmazások száma is megjelenik a Settings>General>About alatt
* Opció az emailekben külső szerverről linkelt képek automata letöltésére a Mail beállításaiban (Load Remote Images)
* A Global Address Book opció elérhető Exchange account használata esetén
* 30mp-es visszaugrás ismétléshez opció hangoskönyveknél
* Változó tekerési sebesség iPod-ban attól függően, hogy a pozíciót jelző bogyót a pozíciósávhoz közel (fent) vagy attól távol (lent) húzzuk
* Üzenetküldéskor a textbox, ahova a szöveget írtuk, szépen animáltan átmosódik zöldbe a fehérből (ez korábban rögtön bezöldült)
* App mozgatása homescreen-ek közt: ha a képernyő szélére visszük, és ott tartjuk, a megfelelő képernyőre lapoz, és nem hagy üres helyet, ha nem engedtük el közben (app nem húzható a Spotlight screen-re!)
* Albumnév megjelenítése a lockscreen-en az iPod controls módban
* “Shake to shuffle” a lockscreen-en is, ha az iPod controls mód aktív
* A Podcast-ek esetén már megjelenik a podcast hossza, a hátralévő idő, és a podcast megjelenésének ideje
* Töltés közben az iPod-ban a képernyő elhalványult állapotból teljes fényerőre váltással jelzi, hogy új szám következik
* WAVE file-ok támogatása Mail-ben (pl. Voice Memos)
* A csatolmányok már nem töltődnek le automatikusan, csak ha a felhasználó rábök a csatolmányra Mail-ben
* Bbluetooth headset használatakor iPod-ban a hangerő sáv eltűnik, helyette a bluetooth headset neve jelenik meg ugyanott
* A hard reset (sleep + home 10mp-ig) kikapcsolja a telefont azonnali újraindítás helyett
* Szóköz nem szükséges két szó közt az automatikus kiegészítés használatakor
"Üdv: Csabee.
-
Silencer83
addikt
udv!
tudtok nekem mondani egy progit amivel esetleg megemelhetnem a csengohang erosseget?
cydiaban v barhol -
P3TR!CK
senior tag
válasz Silencer83 #7861 üzenetére
Az iTunes-szal is rá lehet még tolni +100%-ot elvileg.
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #7861 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
az iPhone 3G-t lehet Modemként használni? valahol olvastam! Tehát azt szeretném, hogy van az iPhone, rajta az internet előfizetés, és van mellette egy notebook, és azon szeretnék internetezni úgy, hogy az iPhone a modem, azaz a jel adó! Ha jól rémlik valami programot olvastam hogy már fejlesztik,vagy már kinnt is van. Valaki tud valami konkrétat?
Üdv: Csabee.
-
Atlantis
veterán
-
Csabee.
nagyúr
igen, erre gondoltam!
Atlantis
igen, ez alapfunkció az új iphone-ban,csak hogy ha a régivel is meglehet ezt csinálni, jóval olcsóbban, és csak egy program kell hozzá, akkor meg mért is vegyek új iphone-t? mert picit jobb a kamerája? a régi 3G-n az új 3.0ás rendszerrel így is rengeteg minden megoldódik,és újul, mintha egy új készülék lenne kb..Üdv: Csabee.
-
-
samgar
őstag
Oppo Find X5 PRO
-
Csabee.
nagyúr
okés hogy említetted.
Tudtok egy olyan összevágod képet linkelni amin rajta van az iphone iphone2g iphone3g iphone3gs .. mert nekem nem sikerült találni! régen volt valami ami összehasonlította őket (azon még természetesen a 3gs nem volt mielőtt belekötne bárki is)
Üdv: Csabee.
-
samgar
őstag
Képet szerettem volna elöbb feltenni de nem sikerült.
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Hosszabb útra indulok bringával és olyan megoldást keresek, amivel megoldható az iphone töltése bicikliről
Oppo Find X5 PRO
-
bmwk1200s
őstag
Hardveresen képes lenne a szifon, persze csak egy jól megírt szoftverrel, hd filmet is lejátszani? Na, nem mintha lenne bármi értelme is ekkora képernyőméretben , szimplán csak érdekel, hogy esetleg egy későbbi szoftver frissités után, akár nagyobb felbontású videót is le tudna e játszani
Semmit sem írok alá!
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #7864 üzenetére
erre senki?
-
válasz Silencer83 #7880 üzenetére
Cydiában volt egzsyer egy Volume Boost, vagy valami hasonló nevű okosság. Ha rákeresel a Volume szóra, biztos meglesz.
“All nothings are not equal.”
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Silencer83 #7882 üzenetére
sokan oda vannak a sims3ért, szerintem is jól néz ki de én pc-n is ugyanígy untam (pisi,kaki,meló)
szerintem a tetris ezerszer jobb -
Ferko75HUN
senior tag
válasz bmwk1200s #7878 üzenetére
Konvertáltam már rá Blu-ray -ről, /Batman: Dark Knight/ páran eldobták az agyukat,akiknek megmutattam. Tűéles volt a kép, végig szaggatás mentesen futott. Az is igaz,hogy többet foglalt, mint 2 gb. De megérte.
[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
bmwk1200s
őstag
Gondoltam ide is beillesztem.
Semmit sem írok alá!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy T-mobilos iPhone 3G-t. 2.2.1 van rajta, teljesen gyári, frissítés utáni állapotban. Az a gondom vele, hogy nagyon gyenge a térereje egy iPhone 2G-hez viszonyítva. Itthon sokszor el is veszti a hálózatot, és nem nagyon megy három jelzés fölé. Ugyan itt a 2G-n szinte mindíg full-on van a térerő kijelzés ugyan azzal a kártyával. Gondolom az nem számít sokat, hogy nem az eredetileg használt kártya van benne, hanem egy domino. Szerintetek mi lehet a gond? Vigyem vissza a T-hez?
A másik kérdésem, tudom, hogy csak Turbosim-el lehet függetleníteni a 2.30.03 baseband miatt, ezért tudtok ajánlani egy nem túl drága és biztos megoldást? Melyik kártyát rendeljem, ha Vodafonnal is használnám néha?
-
samgar
őstag
Az cydias iBlacklisthez hasonlo appstores programot keresek.
Oppo Find X5 PRO
-
CsuRi101
tag
Újabb "amatőr" kérdésem lenne... ha backupot csinálok a telóról, mindent lement róla, ugye? restore visszaállitja? vagy a gyári alapra állit vissza? csak mert újra kellett telepiteni a gépemet, és nem merek még szinkronizálni sem, nehogy reradirozza a teljes telót...
-
Lol, hát azt keresheted.
Csuri: A backup a beállításaidat és az App Store-os programok állapotát menti le, és ha esetleg történne valami az iPhone-nal (Restore), akkor vissza is rakná őket. Viszont ha a gépedet kellett újrahúzni, ott bonyolultabb a helyzet Kimentetted a korábbi iTunes Library-dat, meg más részeket?
[ Szerkesztve ]
-
Az Apple App Store-os politikája kimondja, hogy nem lehet olyan alkalmazást írni, ami 1) a háttérben fut (ez kellene a hívásszűréshez) 2) befolyásolja a rendszer működését (ez egyértelműen sérül).
Persze egy csomó más kritérium is van, de ez a kettő a legjelentősebb most.
[ Szerkesztve ]
-
Az Apple meg tojik a véleményedre
Egy szó mint száz, csak jailbreakkel lehet ilyet csinálni, mint ahogy senki nem fog más lejátszóprogramot írni, vagy DIVX-es videólejátszó, vagy házi flash player, vagy task manager, vagy videórögzítés, vagy bármi más.“All nothings are not equal.”
-
Nems
tag
Kedves hozzáértők. Kérdésem a következő lenne: Nokia E66-ról szeretném a telszámaimat és a naptári bejegyzéseket iPhone-ra menteni. Van erre mód? A telefonszámok 1100 db és nem a memó kártyán vannak, hanem a készüléken.
Van megoldás. Kérem segítsetek.Köszi a :
a lelkes amatőr
-
Amott is leírtam. PC Suite-tal szinkronizáld az E66-od tartalmát az Outlook Express-szel, majd amikor megvan az iPhone, az iTunes-ban is pipáld be az Outlook Express-szel szinkronizálást.
A baj akkor van csak, amikor egy embernek több azonos kategóriájú száma van (tehát pl. 2 mobilszám). Szóval a biztonság kedvéért ments memóriakártyára egyet az E66-on.
-
bmwk1200s
őstag
Üdv mindenkinek, akik még e késői órában itt vannak a fórumon!
Tudom többször is téma volt már a multitasking. Félreértés ne essen, nem újabb flame háborút szeretnék indítani (ha minden igaz én még nem indítottam és nem is szeretnék), csak a logikát akarom megérteni. Adott egy állítólag 2x-szer erősebb hardver, adott egy konkurens (Palm Pre) aki pontosan erre a multitaskingra építi a marketinget, adott a cydia, ahonnan a júzer ugyan meg tudja oldani az iphone-on, akkor kérdem én, az apple a jó égért nem oldja ezt meg?[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
xedamin
tag
Sziasztok.
Egyik ismerősöm most vett T-offline-nál egy 3G-s iPhone-t, amihez nem igazán értek, ugyanis én mindig lekorlátozódtam az én 2G-semre :]
Néhány kérdésem lenne. Elsősorban az, hogy fel lehet-e törni biztonságosan (értsd: ha szervíz kell, akkor nem lesz-e gond), ugyanis úgy tudom JB-elni lehet, azt restore után nem veszik észre, függetleníteni viszont nem, mert azzal lebukik. Mivel kell feltörni, hogy Cydia is legyen rajta?
Azonkívül, ha én a saját gépemhez csatlakoztatom, lesz-e valami gond, vagy simán felismeri úgyis, hogy nekem van egy 2G-sem?
2.2.1-es szoftver van rajta. Ezeken kívül amiket leírtam, kell-e még valami létfontosságú dolgot csinálni vele?
Szépen kérem, aki tudja ezekre a választ, írja meg, holnap reggel jön a srác, és meg kéne csinálni.Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest