Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Egy gyors közvélemény kutatás i4 tulajok részére...Szeretnétek ha i4 Retina Display-re optimalizált filmeket elérhetővé tenném számotokra? A filmek szinkronosak, és mp4 formátumban lesznek/vannak, a méretük pedig 1,2-2,3 Gb méretűek. Pü-vel dobjatok meg, és ha elegendő lesz a létszám, akkor közzé fogom őket tenni, természetesen nem publikban. Ha van valakinek FTP elérhetősége, az lenne a legjobb.
Eddig ezek a filmek elérhetőek:
Predators 2010
Az Utolsó Léghajlító
Így Neveld a Sárkányodat
Avatar - Extended Collectors Edition[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Akkor ez valami széria hiba lehet.
Nekem frankón üvöltenek a csengőhangok. Mikor vetted? Lehet voltak szériák amik halkabban szólnak. De érdekes mindenesetre. Egy telefont azért megereszthetnél az Apple felé, azt is hozzátéve, hogy a December végi i4-ek miért szólnak hangosabban...
De ha jársz a 13.ker-ben szívesen összehasonlíthatjuk, ha ez megnyugtatna. -
zack
nagyúr
válasz
RumiTT #43796 üzenetére
Nem tudom mit vársz...
Ez nem egy 2 kazettás hordozható rádiósmagnó.
Ha ez a fontos, hogy menőzz a haveroknak a suliban, és ne égj be, mert túl halk, akkor vegyél hozzá egy Bose, vagy bármilyen dock station-t, és akkor hallani fogják a haverok is.[link]
Tudom hogy 270 dodó, de gondolom nem érdekel, mivel az iPhone4-ért sem te dolgoztál meg, gondolom szülőktől kaptad. A fogalmazásodból ítélve középiskolás lehetsz, és megmondom őszintén, nem vágom minek egy középiskolásnak egy iPhone4...És itt most nem arról van szó, hogy mennyire álltok jól anyagilag, és megtehetik e a szüleid vagy sem.Itt a morálról van szó, és az értékítéletről, és megmondom őszintén "bicskanyitogató", hogy egyesek megfagynak, mer tnincs pénz fűteni, esetleg éheznek is, mások gyerekeinek meg az a gondja, hogy a haverok előtt cikis ha halk az iPhone 4. Isteni.
Tényleg nem tudom hány éves vagy, de én amikor kb. annyi idős lehettem mint te, jóformán semmi nagy értékű dologot nem kaptam, amit mostanában alapértelmezettként megkövetel egy gyerek, mert ha nincs neki, már nem is ember a suliban.
Tudod hogy vettem az első Nike Air cipőmet? 9 hónapig spóroltam rá...A motorozás sem hullott az ölembe, a GSX-R 1000 szintű motorokról sokáig csak álmodoztam, bújtam a katalógusokat, hogy addig nem fogok nyugodni, amíg nem lesz nekem is.
De egy magadfajta srácnak, aki már a suliban iPhone4-el rohangál, milyen értékítélete lesz felnőttként?
Bocsi, hogy kifakadtam, no offense, de ez a fajta nevelési morál agresszívvé tesz. -
RumiTT
tag
Nem elég hangos. Csengési hangereje is maxon van, de én zenét akarok hallgatni rajta hangosan. Igazából nincs baj vele ha egyedül ülök egy szobába, akkor 50%on is oké, de ha suliba vagyok és mutatni akarok egy számot vkinek és mindenki dumál akkor elszégyenkezek h alig lehet hallani.
Nemtudom h csak nekem okoz ez problémát? Megoldás nincs vmi rá? -
hahajdu
aktív tag
az apple olyan szabadalmakat nyújtott be, melyek szerint több hangszóró és arcfelismerő kamera lehet az új ipad-ekben.. nem hinném, hogy a kettőben, mert ahhoz már késő lenne, de azért érdemes megnézni.
bocs, hogy idelinkelem, nem találtam iPad topikot
[ Szerkesztve ]
-
RumiTT
tag
Lehet valamit tenni annak érdekében, hogy hangosabbra varázsoljam a beépített hangszóróját az iPhone 4emnek?
-
zack
nagyúr
válasz
m0h0senator #43790 üzenetére
De elvileg ez a saját telefonodhoz tartozó ID alapján mondja meg, de csak a saját telefonod helyzetét nem? Lehet más iPhone-t is lát, de ahhoz ki kell adja a tulaj az Apple ID-t.
-
dAnky
aktív tag
Srácok tud valaki olyan progit i-tunes-ba amivel megtudom határozni egy másik iphones/ipodos helyzetét?
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #43743 üzenetére
Nem vagy tisztában a dolgokkal.
Attól mert valaki érleli a regisztrációt, még nem lesz PH nagyúr. Én pl. 3000 hozzászólás környékén lettem PH addikt. Vesd össze a mostani 4000 feletti hsz-eimet a tieiddel, és gondold végi mennyire kell aktívnak lenni ennyi hsz-hez.Nem olyan könnyű és napi szintű aktív fórumozás kell hozzá, és nem egy topikban.
Javaslom olvass bele a "PH rangok" topikba, abból is először az első hsz-t nézd meg.Motorozós linkről meg csak annyit, hogy kb. 11 éve motorozom, amiből az elmúlt 6 évben egy GSX-R 1000-et terelgetek. Levezettem pár százezer balesetmentes km-t, sokat járunk túrázni, de járogatok a H ringre is, illetve utcai állatkodásokban is benne vagyok ha az ésszel történik.
De ami a linkeden van az nonszensz. Mega LoL.Főleg amikor a kocsik között megy, sokszor látszik, olyan mintha a kocsik közé lenne vetítve a motor. Így nem lehet menni kocsisorok között, és több helyen is felakadt volna, mert nem volt elegendő a hely.
Ezt egy nem sportmotoros nem látja, de aki a 13.ker.-ből kiér csúcsforgalomban 15p alatt az Üllői út 400 környékére, az igen. -
Kashim
őstag
Akinek van Mac-je próbálja ki Chopper 2-t, bitangpusztulatosan feelinges az iPhone-nal irányítani a játékot! Videjó!
-
csibiur
csendes tag
Írtam mailt a starkingnek, hogy lehet e kapni azt az IS-t ami nekem kell, azt válaszolták, hogy nem, ezek után én nem tudok azzal mit kezdeni, hogy nem náluk vásároltam meg. Viszont természetesen megérne nekem teszem azt egy ezrest az, hogy tudom, hogy hozzáértő teszi fel tökéletesen...de akkor marad az otthon bütykölést, igazából sztem nem lesz gond, csak miért ne menjek biztosra ha lehet. köszi a válaszokat
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
manchester85 #43783 üzenetére
Köszi, ismét
-
manchester85
veterán
válasz
Solar_Wind #43779 üzenetére
Kérdezted, és én válaszoltam is. Rádugod az iPhone-t, és elérési útvonalnak olyan mappát adsz meg, amin belül újabb mappát hozol létre, abba pedig a kívánt képekkel. Photo részen belül természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
máyköl #43778 üzenetére
Régebben én is ingyen feltettem, aki kérte, amíg nem jött egy "kedves" ember, aki egy mikroszkópikus szösz miatt (ami nem is a képernyőnél volt,hanem a fekete részen) elhordott mindenféle tetűnek, és kérte a cserét azonnal (holott előtte mondtam, hogy felteszem, de nekem ne rinyáljon,ha nem tetszik). Soha, senkinek nem volt baja, mindenkinek a lehető legnagyobb gondoskodással tettem fel, az ő indokát is elviseltem volna, ha jogosnak ítéltem volna meg. Ez van, el kell fogadni, hogy mindig jön egy fa*ssz*pó, akinek kicsit agyára ment az élet.
-
Solar_Wind
senior tag
Lehet, hogy ezt már kérdeztem, de visszaolvasva nem találom:
Szóval: a "Camera Roll" albumon kívül hogy lehet még albumokat létrehozni? Azt tudom, hogy iTunes-zal, de nem találom, hiába keresem.
-
válasz
csibiur #43764 üzenetére
manchester85-nél a pont... Mivel a starking is árul IS-t, nem fogják feltenni, de szerintem ha ott veszed, még akkor sem fognak ott pöcsölni a folyadékkal, simítgatással, meg mindennel. Egy sima fóliát biztos feltesznek, mert az megvan 2 perc alatt, legalábbis régebben a speedshopban feltették ingyen, persze, csak ha ott vetted. Nekem pl. nem lenne pofám bevinni egy máshol vásárolt termékkel odaállítani, hogy tegyétek már fel a két szép szememért.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #43771 üzenetére
Kérlek ne itt folytassátok, menjetek privibe
.
Téma: iPhone használók szakmai topikja
-
-
Dobozossör
tag
-
manchester85
veterán
válasz
Dobozossör #43766 üzenetére
Bármilyen magyar voda hálózatfüggővel tudod.
-
Dobozossör
tag
Helló!
iPhone 4 vásárlás előtt állok és felmerült pár kérdés. Vodánál van egy családi előfizetésünk, amiben egy számra nem lehet venni szerződéshosszabbítással telefont. Természetesen a készülék ehhez a számhoz kellene. A maradék 3 szám egyikére lenne kétéves hosszabbítás. Ha megkötöm a szerződést az egyik számra, akkor csak azzal a kártyával aktiválhatom a készüléket? SIM - MicroSIM probléma nem fontos, veszek vágót és adaptert hozzá.
Összefoglalva, nem azzal a kártyával akarom használni a gépet, amihez venném, de ugyanazon szolgáltató másik kártyájával. Piszkálni nem akarom semmivel a telefont, így JB nem játszik.
Köszönöm!
-
manchester85
veterán
válasz
csibiur #43764 üzenetére
Persze, és még meg is dicsérnek, hogy milyen ügyes voltál, hogy nem náluk vetted meg.
Egyébként egyáltalán nem nyilvánvaló, hogy olyan ember lesz benn, aki ért is hozzá, sok buta picsa is van. De próba szerencse, ha elég vastag hozzá az arcbőröd, bár én tuti elhajtanálak.
Nem mint magánember (hisz nem érdekből segítek másnak), hanem, mint Starkinges alkalmazott fejével gondolkodva. Ez kb. olyan, mintha beülsz egy pohárral meg kulaccsal egy bárba, de hát nem vagyunk egyformák, van aki ennél kevesebb pénzért is bohócot csinál magából.
-
csibiur
csendes tag
Sziasztok!
Berendeltem egy case friendly IS-t a 4-es iPhone-omra a Zagg honlapján, remélhetőleg egy hét múlva meg is érkezik. Kérdésem az lenne, hogy, ha én bemegyek a Starkingbe, vagy bármelyik más hivatalos apple boltba, ott felteszik nekem szerintetek a cuccot? Sok yt videót néztem, nem tűnik nagyon bonyolultnak, de nyugodtabb lenne a lelkem, ha expert emberke végezné a műveletet. Üdv -
válasz
madarasz92 #43761 üzenetére
Smartscreen.
-
Ap3x89
aktív tag
ha angliában vett iphonet tiltanak le akkor azt itthon sem tudom használni igaz?
-
D@niel
addikt
Hi,
az iPhone headsetre csak 1 év gari van? Múltkor cseréltették amikor még benne voltam az 1 évben, de egy olyat kaptam, amit miután felbontottam, és rádugtam a mobilra, nem reagált a gombokra. Épp ma vittem vissza, és mondták, hogy ezekre csak 1 év van a vásárlástól, tehát no change.
Ez így van?
[ Szerkesztve ]
-
Ghosti
aktív tag
-
máyköl
veterán
válasz
rolcsibácsi #43743 üzenetére
Ebben csak az a bibi, hogy lehetetlen, hogy valakinek 5 felhasználója legyen, mivel akkor alapból 4-et törölnek, mert azt látják a moderátorok IP cím alapján.
Tehát igazából ha csinálsz is most egy másik reget, azt rövid időn belül törölni fogják... -
MALK
tag
válasz
icecave #43730 üzenetére
Iphone 4 ért mentem, srác mentegetözött hogy miért nem tudjuk ituns on megnézni a dolgait. papir doboz semmise csak 1 töltö ......
ö egy haver haverjátol vette aki pedig glasgow ban az apple store ban.
tehát az egésznek olyan kamu szaga volt. arra pedig nincs szükségem hogy 2-3 honap mulva legyen egy 350 fontos papirnehezékem.a desire hd az mástészta kicsit de nagyon bejön és nem tuduok igazándibol dönteni hogy melyik lenen a jobb.
de egyszer megörülök kicsit elmegyek én is glasgow ba aztán appstorban veszek egy vattta uj gyári független 4-es almát
"sajnos" az almának megvan a varázsa -
rolcsibácsi
őstag
akkor ugy latszik nem vagyok tisztában a ph-s rangokkal, de nekem az ha vki itt nagyúr nemsokat számít, hisz nem tesz érte különösebben semmit, csak telik az idő..
ha veszek vmit innen, persze énis megnézem a rangját de csak azért mert egy újonctól tuti hogy semmit, aki épp csak azért regisztrál hogy eladjon vmit..
lehet én vagyok túl pesszimista de én nem bízok senkiben, nem tudom mik azok a pirospontok, csak sejtem hogy olyasmi mint a vat.rán a pontozás, csak el tudom simán képzelni azt is hogy valaki azért csinál mondjuk 4-5 felhasználót, és hagyja őket érlelődni pár évig hogy aztán az emberek megbízzanak benne, megvegye a leg high-endebb telókat, laptopokat stb stb fillérekért, majd túladjon rajtuk ugy hogy meggazdagodjon..
én legalábbis félős vagyok és gyanakvó. azért hogy ittvan vki ugye semmit nem kell fizetni, vagyis bármi pénz ami ebből befolyhat az csak plusz- ergó tök jó biznisz lenne átbakni az embereket.. lehet hogy te is most véded magad aztán ki tudja mire készülsz
persze nem feltételezek rosszat senkiről.. de szívesebben veszek drága dolgokat boltban, tisztán.. -
Feka87
tag
sziasztok
iphone 4 gyári függetlenek mennyibe vannak, mennyit érdemes érte adni?
Köszi
-
-
Ghosti
aktív tag
válasz
manchester85 #43736 üzenetére
Hát nem, de angliában, németországban, azért kevesebbet találni jóval, mint szerény kis országunkban.
-
hatesz
tag
Erre szokták bunkóbbak azt mondani, hogy szövegértésből egyes. Mondom, engem NEM az érdekel, hogy HOL, hanem hogy MIKOR készült a kép. Nem ma kezdtem az iPhone-nal foglalkozni.
És mégegyszer, a TELEFONON szeretném megnézni, mert a laptopom nincs mindig nálam amikor a telón mutogatom valakinek a fényképet.
Az meg megkérdezi:
-Te mikor készült ez a kép?
-Hát a Hősök terén, de ha hazaértem megnézem majd a gépemen!
Szóval szerintem ez gáz, hogy pl a legalapabb digitális fényképezőnen, de szerintem minden kamerás mobilban meg tudod nézni hogy mikor lőtted a képet...
Valaki ERRE a problémára tud megoldást? Az olvasni nem tudók kérem kíméljenek -
-
Ap3x89
aktív tag
jaja oszd emg velünk hogy mi történt lehet én is okulok belőle!
az igaz hogy imei alapján a t-mobile ügyfélszolgálat megmondja hogy előfizetéses e telo vagy kártyás? errőől tudtok valamit?
-
zack
nagyúr
válasz
BossBoss #43721 üzenetére
3GS-t én se cserélnék i4-re. Bár nekem a 720p felvétel szinte nélkülözhetetlen. Sokszor van hogy elemzés céljából felveszem edzésen amikor kesztyűzünk, és oda elengedhetetlen a jó minőségű videó felvétel.
Szerintem elegáns az i4, de nem ez volt a döntő szempont, hanem a kijelző minőség, és a tudása. -
Ap3x89
aktív tag
ha használtan veszek 3g-t akkor ki lehet derteni a szerződésen kvül hogy kártyásan illetve előfizetésesen lett vásárolva a telefon?
-
BossBoss
őstag
Használom a "bütykölt" kamerát.
Paromnak is 3GS-e van az övén nem nyúltam a kamerához. Hát ég és föld a különbség. Szerintem csak a retina kijelzo es a facetime miatt nem érdemes a i4-t venni. Szerintem szebb is GS mint az i4. De persze ez szubjectiv. Ez csak az én véleményem.
-
hito
nagyúr
válasz
icecave #43715 üzenetére
Igen, köszönöm, valami ilyesmire emlékszem. Volt rajta árfolyam és tőzsdei információ és rendszer állapot. Az nem tetszett soha a szifonban, hogy egyből a menübe dob, nincs semmi előjáték
Használja valaki a 3GS bütykölt kamerát? Tényleg szép videókat gyárt? Youtube-on nézegettem, de ott az oldal azért butít egy picit. Autófokusztól magamba haraptam, hatalmas!
-
hito
nagyúr
Sziasztok! iPhone 3GS és HTC HD2 között vacilálok. Az egyetlen (számomra nagyon fontos) dolog ami a 3GS felé billenti a mérleg nyelvét az a videófelvétel minősége és felbontása (1080x800). Ha ezt tudná a HD2 akkor gondolkodás nélkül azt venném
Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy valahogy működésre lehet-e bírni a böngészőben a flash support-ot? A másik, hogy láttam egy olyan iPhone4-et amin ha jól emlékszem olyan today screen volt mint egy android-on, vagy WM-on. Tehát nem egyből az a buta ikonos lapozgatós menü volt szem előtt, hanem egy widgetes today screen. Ez valamelyik újabb IOS pozitív hozadéka?
-
Zoho
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem próbálkozni az iTunes-on keresztül felmásolni zenéket, hanganyagokat az iPhone 3G-mre, de az első szinkronizálás közben mintha megszakadt volna kapcsolat, és azóta nem, vagy csak rövid időre látja az ITunes a telot. A telefon jelzi hogy töltődik, illetve amikor rádugom a gépre az iPhonet akkor megjelenik a win-es fényképletöltő progi felajánlása, szóval van fizikai kapcsolat a masinák között, de az iTunes nem látja a telefont.
Futtattam egy iTunes-os diagnosztikát, és azt írja, hogy nem találja az iPhone-t, illetve részletesebben, hogy az URL-t nem találja/nem tud kapcsolódni hozzá.Van ötletetek, hogy mi okozhatja a hibát?
Köszi, Zoli -
zack
nagyúr
Az aláírásodban szereplő videóról pedig csak annyit, hogy kivitelezhetetlen, és 100% hogy fake.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #43707 üzenetére
"ha vki adna nekem 10ezret hogy csinaljak uj felhasznaloi fiokot itt akkor gondolkozas nelkul megtennem.."
Ez te vagy. Furi, hogy nálad ekkora értéke van 10k-nak (ami 2 napi vásárlás kb.), hogy eldobnád az 1700 napos regisztrációdat fillérekért.
De egyébként nem erről szólt a mondanivalóm, és sajnálom hogy nem jött át neked.
Saját magamat behelyettesítve, senkit sem vernék át semmivel a PH-n, 500k nyereségért se. Ergo nem feltétlen pénzkérdés.
Én sem vagyok ilyen, és persze vigyázok a presztizsemre is. -
válasz
rolcsibácsi #43707 üzenetére
Azért ott a kivel érdemes üzletelni topik, meg ott a ph megbízhatóság. Nekem is van vagy 50 pirospontom, és ezt z üzletnél nem szoktam rejtegetni. Én sem vásárolok olyantól, akinek semmiféle pozitív üzlete nem volt, akár senior, akár másmilyen tag (személyesen már más tészta). Ezzel is lehet csalni persze, 1-2 pirospontosoknál még nem árt nyitva tartani a szemet.
Sajnos, sokan vannak csalók, főleg újoncok, de másokkal is vannak előítéletek, ezen nem kell meglepődni, ezt a fajta előítéletet mind a csalók generálták.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #43706 üzenetére
Akkor ezt is deaktiválni fogom mindig, ahogy a játékokat is.
Ez egy igen fontos infó volt, köszi.
rolcsibácsi:
Ha érdekel konkrétan, és mert felhoztad magad példának, adatlapod alapján nem vennék tőled iPhone-t. Példaként nézd meg az én adatlapomat. majd 2200 napos regisztráció, 4300 hsz, napi szintű fórumozás sokszor órákon keresztül, és egy magasabb rang ehhez kapcsolva, jó pár darab piros ponttal ami az üzleteléseimet illeti.
Eddig bármit hirdettem a PH-n, még csak nem is legolcsóbban, szinte az elsők között adtam el. Gondolod ez csak szerencse? A felhasználók is jobban megbíznak egy olyan tagban, aki régóta itt rontja a levegőt. Nézd meg Karma adatlapját, rangját, presztizsét, ami a névhez tartozik. Szerinted megéné neki bárkit is átverni és újoncként kezdeni előlről 100-150k-ért?Elsősorban persze ez mentalitás kérdése, de aki már átlépett egy bizonyos szintet, és napi szinten az élete részévé vált a fórumozás nem úgy fogja gondolni ahogy levezetted.
Egy példa:
A Samsung Wave-et meghirdetés után 2-3 nap múlva adtam el 65k-ért fél évesen, úgy, hogy volt fent elég sok eladó példány, több olyan ami pár hetes, és olcsóbban mint amennyiért hirdettem...
A mostani eladott N86-ot is 2-3 napig hirdettem és normál áron vitték el.
Ezeknek a gyors és sikeres eladásoknak mind-mind köze van a ranghoz és a presztizshez.[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
de van,nyomjad a deautorizaciot kulonben uj gep lesz az itunes listajan..
iphonet semmikepp nem vennek hasznaltan a letiltasok miatt..
ph-rol se. 100-150ezer forintnak mi koze ahhoz hogy itt vki nagy presztizserteku felhasznalonak szamit? ha vki adna nekem 10ezret hogy csinaljak uj felhasznaloi fiokot itt akkor gondolkozas nelkul megtennem.. mi ertek van annak hogy senior tag vagyok? eszmei maximum..
de mivan ha vki ugy gondolkozik hogy kigyurom magam seniorra vagy nemtudom mik vannak meg par ev alatt es majd az iphone 6on megszedi magat parszaz ezer forinttal mert mindenki megbizik benne a ph-s rangja miatt..
vagy elbeszelunk egymas mellett? nem erre gondoltal?
adasvetelit nem arthat irni de ha tmobile letiltja akkor azt is hiaba lengeti a vevo.. mit erdekelne az oket.. elvileg nem lehet eladni amig huseg van rajta..[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ha újra teszem a Win7-et, akkor az iTunes-ban előtte nyomjak egy "Deauthorized"-et? Majd új telepítésnél iTunes felétele után ismét "Authorized"?
Nem akarok úgy járni mint a logout cikkemben a Crysis Warhead limitált telepítésével.
Vagy ebben a szituban ennek nincs szerepe? -
zack
nagyúr
Ez ellen nehéz védekezni. Nagyon jó emberismeret, megfelelő dokumentumok, és tanúk kelenek hozzá, akik aláírnak egy nyilatkozatot, hogy amennyiben letiltják a telefont bármelyik hálózatról az eladó a teljes vásárláskor kifizetett vételárat visszaadja a vevőnek. Utánajárni ill az eladónak bizonyítani, nincs e számla elmaradás az iPhone-hoz tartozó előfizun.
Ezért is van nagy presztizs ill biztonsági értéke ha újat veszel, és ezért nem éri meg eladni, tehát aki iPhone-t vesz, majd elad, mindenképpen kifaggatnám, miért adja el, és közben figyelném az eladó reakcióit, mert könnyen ellentmondásba kerülhet egy olyan eladó, aki nem korrekt.
Ettől még ha át akar qúrni, át tud, nyilatkozattal is, mert ha le is tiltják és jogilag, formailag megfelelő is a nyilatkozat, ha nem fogja fizetni, polgári peres úton perelheted a költségeket, amiből kétlem hog pár éven belül pénzt fogsz látni.
Figyelj arra, hogy aki eladja, nagy presztizsértékű aktív felhasználó legyen (PH), mert azt valószínű nem fogják tiltani, mert egy ilyen júzernek nem éri meg 100-150k miatt a kellemetlenség és a rossz hírének keltése.De ebbben az esetben is a fent leírt módon járj el, csak ha papírt írtok, és mindent rendben találsz, akkor így a legkissebb az esélye hogy tiltani fogják. IMEI számot minden telefonból a *#06# kóddal tudod előhívni. Gíyőzödj meg róla nem volt e beázva, és ha garis, akkor érvényesíthető e ill. volt e szervízben.
Röviden és tömören ennyi.
Mindenképpen van rizikó. -
MALK
tag
hello
meg tudok e gyözödni arrol hogy nem e egy elöfizetéses telfont adnake le nekem amit esetlegesen késöbb letiltanak.
van e erre valamien lehetöség?
illetve imei számot hogy tudok elöcsalni iphonbol? -
Aftereffect
tag
Legegyszeribb gépen megnézni.. (előbb-utóbb úgyis oda kerül)
De egyébként úgyis időrendi sorrendbe rakja őket, tehát az azt megelőző, illetve az azt követő képekből azért be lehet határozni..[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával