Aktív témák
-
-
Kommy
veterán
"Bajom az vele hogy felteszek rá tört játékot itunes-al ami mutatja is ugye hogy ott van a telón a játék a 2. Oldalon de a telón mégsem látom."
Ez a mondat a te hozzászólásodból van ezek szerint nem olvastad el az első hozzászólást, hogyha rákérdezel, hogy akkor nem e sértettél szabályt. De milve tört (warez) program elindításában szertnél segítséget kérni.
(#43622) zack: Teljes mrtékben egyet értek a jeilbreakkel kapcsolat-ban. De sajnos azt be kell látni, hogy a fórumon nagyon sokan arra ahsználják tisztelet a kivételnek. És általában akik feltünnek csak úgy a fórumban az első kérdés szokott lenni, hogy hogyan lehet jailbreakeni és utána tört (warez-olt) programokat futtatni.
Énis megtisztelem azokat akik energiát fektettek egy program megírásába, tudom mennyi időt vesz igénybe. Mivel énis fejlesztek rá szabad időmben. (iPHUpper)[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ezt baromi rosszul látod véleményem szerint, de nem vitázom.
Az pedig hogy leírta, hogy 4 órás melója van, és megdolgozott érte...Persze, persze. Elhiszem, mert ennyire nem érdekel, és nem is akarok vájkálni más pénztárcájában, de ha már szóbahoztad, és nem emlékszel miből indult..."Igazából nincs baj vele ha egyedül ülök egy szobába, akkor 50%on is oké, de ha suliba vagyok és mutatni akarok egy számot vkinek és mindenki dumál akkor elszégyenkezek h alig lehet hallani."
Erre ment az én hsz-em. Az enyémre aztán jött az övé, amiben már tök más volt az indok, amiben közölte hogy ő dolgozik meg mindenért, és 2 éve fix 4 órás munkája van.
Ha úgy gondolod hogy nincs igazam, felajánlhatnál nekem egy 4 órás munkát, amiből i4-et tudok venni ill. minden mást szülői segítség nélkül, gond nélkül el fogom vállalni. Félreértés ne essék. Az irígység nagyon távol áll tőlem, sosem irígykedtem eddig és ezután sem senkire. Itt is csak azért akadtam ki, mert a fogalmazás, és a körítés nem tetszett, ahogy a többieknek se. De görgethetem, tovább hogy a csajom napi 8h dolgozik kórházban kb. 85k/hó fizetésért, és nem tellik neki i4-re. Persze ha kellene neki, biztos összehoznánk a segítségemmel, de itt most nem is erről van szó. Szted diszkóban mi a státuszszimbólum? Az összes pénzes työtyö iPhone-nal rohangál, és persze a tehetősebb csajok is, lóbálva a kezükbe, és persze mindig akkor támad telefonálhatnékuk a bejáratnál, amikor nagy a nézőközönség. Aztán 1-2 óra múlva meg pityeregve jönnek oda hogy ellopták az iPhone-t, és elvárja, hogy keressük meg és akasszuk fel a tolvajt egy villanypóznára...Innene a fórumról ezt a többségért meg is tenném, mert bár kivétel biztos van, a többség nem szimbólumnak vette, hanem mert kihasználja, ért hozzá, és mert okostelefonként tartja. Viszont aki diszkóba iPhone-t visz menőzni, az maradjon akkor is menő ha ellopják, és hétfőn újat kell vennie.
Sajnos mi vagyunk kevesebben, akik arra használják az iPhone-t amire való.
Az értékítélet részt továbbra is fenntartom. Nem normális hogy alig felnőtt tanuló "gyerekek" i4-el rohangálnak. És akkor sokan még csodálkoznak, hogy a sok felsőfokú végzettséggel rendelkező nem talál munkát és nem megy el dolgozni nettó 200k alatt. Persze hogy nem megy el, mert hogy venné meg magának azokat a luxuscikkeket, amik addig alanyi jogon jártak neki, mert tanuló volt. Írhatnék még erről oldalakat, de nem a topikhoz tartozik, és kár is lenne beléd, mert úgyis teljesen másképp látod a dolgokat mint én.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
JamesHun
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Vagy Format Factory, sok beállítási lehetőséggel.
-
zack
nagyúr
Mi a gond a gyári felvevő minőségével?
Ami az iMovie-t kiválthatja és ingyenes, az csak a Vimeo...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest