Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
manchester85
veterán
És mi van akkor, ha valaki megveszi a legdrágább progikat, navigáció, ilyesmi többször beregisztrál az app store-ba pár 100ft-os egyenleggel, majd leveszi a kártyát, és nem tudja levonni az app store? Ezzel ki lehetne játszani a rendszert, nem?
-
zack
nagyúr
Belefutottam az első WTF szituba.
Na szóval. Tegnap vásároltam, vásároltam, míg a végén már az ingyenes tartalmakat sem engedte letölteni. Mivel olvastam hogy ilyenkor fel kell tölteni a számlát hozzá, nem agódtam túlságosan. Akkor viszont már nem tetszett a dolog amikor megláttam mennyi az egyenleg. +1,8k jelzett a webkártya. Mondom sebaj, azért átutalom biztos ami biztos a 2,5k-t így már biztos jó lesz. Így most +4k az egyenleg rajta, mégis azt írja ingyenes tartalmak letöltésénél:" There is a billing problem with a previous purchase. Please update your payment method."
Majd amikor rányomok a done-ra:
"Your payment method was declined. Please enter another payment method."
4,5k a számlán nem enged vásárolni, és töltsem fel? Ilyenkor most mi van?
Tegnap ennyi se volt rajta amikor elkezdtem a vásárolgatást és minden probléma nélkül zajlott.
[ Szerkesztve ]
-
Dariusz
csendes tag
Huh, köszönöm a nagyon gyors válaszokat, maradok akkor ennél a szoftnál, aztán ha elegem van, készülék csere
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
mivel IS-t nem sikerült kapnom a StarK*ngben, vettem egy Clear Armort egy mobil üzletben. Olcsóbb volt, 2 szettet kaptam, és szerintem majdnem ugyanaz mint az IS. Viszont a mellékelt folyadék csak az egyik szettre volt elég. Nem tudja véletlenül valaki, hogy miből áll a "csodafolyadék"? Úgy olvastam hogy víz és egy kis folyékony szappan keveréke. Lehetséges ez?
-
manchester85
veterán
válasz
Dariusz #42985 üzenetére
Ha nagyon muszáj, újratenni a 3.1.3-at, bár én annál az OS-nél semmiféle lassulást nem érzek, tehát gyári felhasználás mellett nem igényel restore-t. Ha 1 évig nem restore-olsz, akkor is ugyanolyan a sebessége, max a többi telefon gyorsult fel a környezetedben.
A 4-es iOS-re (4.2) semmiképp se upgrade-elj, meg semelyikre se. Újabb modellre upgrade-elhetsz, de ezt már neked kell tudnod.
-
Dariusz
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy mára már kicsit lassúcska 3G, 3.1.3 szoftverrel. Szerintetek melyik a legjobb megoldás? Újratenni ezt a verziót, rátenni a legfrissebbet (ezt sajnos nem tudom melyik, a 4.1 nél elvesztettem a fonalat a témában...), vagy eladni és venni másik telot, mert ez már jobb nem lesz sajnos?
Előre is köszi
-
lamajoe
tag
Infinity Blade vélemények?
Nekem bejött, bár személyszerint sokkal komplexebb harcrendszert építettem volna bele, kombókkal, nem azzal, hogy huzigálod összevissza az ujjadat ésakkor kombóóó, hanem mondjuk három X betűt rajzolsz a képernyőre és ultimate kill!!
Mondanám, hogy kevés az ellenfél de nem érdekes, bízom benne, hogy lesz update. A gagyi harcrendszer miatt a multiplayer annyira nem izgat. Plusz annak is örültem volna ha több komoly ellenség van, nem csak az az egy. Szerintem a Dark Knight is lókaki, könnyen leverhető.
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok!
Van egy T-s iPhone 4. Minden ok, egyet nem tudok a készülék beállításaival kapcsolatban:
Több e-mail postafiókot hoztam már létre, de a küldés egyiknél sem lehetséges, mert a címzett visszautasítja vmi relaying miatt. (fogadás oké)
Hogyan lehet ezt megoldani? Mi kel beállítani?Előre is köszönöm a válaszotokat,
ferikek
-
zack
nagyúr
Úúú basszus. Jojózik a szemem.
Eddig töltögettem, és nézelődtem, de mára befejeztem. Ez is csak azért következett be, mert amit a web kártyára átutaltam, az vóót nincs.
Ezeket sikerült letöltenem:
Cut The Rope
I Dig It
Angry Birds
Fruit Ninja
Pinball HD
Spider
Ragdoll 2
Jenga
Flight ControlMusicID
FLAC Player
MessengerEgyelőre ennyi bőven elég lesz így 2. napos iPhone tulajként.
-
zack
nagyúr
Bárcsak annyi gondja lenne az N8-nak, mint az i4-nek...Szerintem repdesne örömében az N8 topik.
Más:
Akit tudtam felvettem GC-ben.
Jah..Megvettem a másik kötelező játékot is, a Fruit Ninja-t. Elképesztően jó a játék! Eddig számomra a best of.
Viszont 3G-n láttam egy játékot, amit kerestem a store-ban de nem találtam. Teheneket kellett kilőni, és nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni a játék nevét illetően. -
jacis
nagyúr
Sziasztok. Ma végre megnyomkodhattam egy i4-est. Nagyon komoly a telefon megjelenése. Sokkal szebb mint a 3G. Nem bírtam ki és leteszteltem az antennagate hibát is. Sajnos tényleg él a dolog. Igaz az öt egységből kettőt tudtam leszedni. Ami viszont számomra és a cimborám számára is furcsa volt az az, hogy egyik percről a másikra lemegy a térerő egy pálcikára és úgy is marad egy darabig. Eközben az N8 meg full térerőt jelzett. Remélem az i5 már lesz fehérben is és akkor visszatérek a szifon világba.
-
tikshow
addikt
-
zack
nagyúr
Game Center nick neveket kérnék pü-ben. Felvennélek titeket. Az enyém tartalmazza az itteni "zack" nevemet, szóval meg fogtok ismerni.
tikshow:
Sajnálatos tény.
Előbb utóbb lesz 4.2.1. JB. Állítólag van már béta a véglegesből.[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
témákhoz winterboard kell(vagy jb előtte)
win reinstall előtt mentsd ki ezeket a mappákat hogy:
C:\Documents and Settings\******\Dokumentumok\Zene\iTunes\iTunes Media\ (ezt lehet változtatni, szóval ami neked be van állítva a iTunes-ban az Edit\Preferences\Advanced -en)
és
C:\Documents and Settings\******\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\ - innen bőven elég a legfrissebbet[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
manchester85 #42957 üzenetére
Zsír!
És ha Win reinstall van, ki tudom menteni az iTunes mentését valamelyik vinyóra?
Találtam faxa "Sopranos" lockscreen-t *.deb formátumban. Ezt hogy tudom telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
válasz
alebog #42951 üzenetére
van egy ilyen progi, hogy pdf reader lite, mint a többi ilyenhez, ehhez is kell wifi, azon keresztül kell felmásolni a cuccokat, ha rajta van, megnyitod a pdf-et ezzel és ráböksz a jobb alsó sarokban lévő gomba, ekkor előjön egy menü ahol a Text Reflow-ra kell kattintani
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
1 progit találtam ami a FLAC-ot viszi, ez pedig a FLAC player. Megvettem 8 EUR-ért mert ha lesz is normális Jailbreak 4.2.1.-re, ez a progi akkor is kell eredetiben!
Nagyon jókat írnak róla, majd be fogok számolni róla, akit érdekel.
Nem kell konvertálgatni csak az iTunes-ban behúzni a FLAC-ot. Baromira örülök ennek a proginak.Viszont nem akarom hogy megsemmisüljön egy restore miatt. Hogy kell megoldanom hogy a telepített progik restore után is megmaradjanak és tudjam őket telepíteni?
-
madarasz92
őstag
válasz
GALARDO #42953 üzenetére
Érdekes nekem volt Samsung Omnia 2-őn IS hát elég
hányadékulnézett ki besárgult poral is tele ragadt szoval annyira nem győzőtt.. De viszont nem volt 1 karc se a telón..
Vagy lehet inkább ilyen gumi szerű tokot veszek rá de olyanokból megy csak az tetszik ami kicsit feljebb nyulik az az ilyen [link][ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
madarasz92 #42945 üzenetére
Minden shield torzit egy kicsit. Talán a legjobb ebben a Brando Ultra Clear, bár nem tudom van e iPhone-ra. De még ezt használva is, kicsit megváltozik a nyomáspont, és a szinek is.
Én nem tennék kapacitív kijelzőre fóliát, viszont a rezisztívekhez szinte kötelezőnek érzem az erőteljesebb nyomás, és mert a technológiából adódóan nem éri hátrány a felhasználót a torzuláson kívül.
Vigyázni kell rá, és kétlem hogy bármi baja lesz. De persze befolyásolni nem akarlak.máyköl:
Én rögtön kiszúrtam valamiért.
Megnézem a progit, majd a kommenteket, és döntök vegyem e vagy sem. Bár ezek szubjektív vélemények, de azért ha 10-ből 8 dícséri, azzal nagyon nem lőhetsz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz
madarasz92 #42947 üzenetére
Igen ez így van van egy csomó progi ami alatt ott feszítenek a hsz-ek.
Nekem max annyi közöm van ahoz a fóliához hogy olyat akartam venni.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz
hatesz #42937 üzenetére
Basszus, nagyon köszönöm! Ehh legközelebb előbb jön a használati útmutató...
Biztos én vagyok béna de ha azt csinálom amit írtál csak előjön a grafikus léptetési, lejátszási stb vezérlő a lock screen-re és nem ugro vagy ilyesmi hanem nekem kell a képernyőn oda bökni.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
válasz
máyköl #42946 üzenetére
Sok progi alatt ott vannak a magyar kommentek..
Csodálom hogy még nem láttál..
Pl: Nézd meg az NFS Hot Pursuit-ot..
zack:Igen itt nagyon ki van találva minden és az iTunes-t is marhára szeretem azon hallgatom a zenéimet is ..
Az egyik haveromnak mondjuk furcsa módon néha megfagy nem tudom miért lehet..[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #42942 üzenetére
De. Számít.
Csak 200ft a progik többségéért nem pénz.
iGo is nevetségesen olcsó, feltéve ha jót néztem és nem csak a magyar térkép annyi.
Bada után tök furi ez a normális app store, és fizetős részleg...meg úgy egyébként is.
Meg ne kérdezétek, hogy ezek után mi a véleményem a Bada-ról, a Samsung hozzáállásáról, mert nyomdafestéket nem tűrően fikáznám őket ezek után.
Teljesen határozottan menetelek az alma fannság felé nem? -
zack
nagyúr
Tudtok nekem ajánlani pár kihagyhatatlan progit?
Kamera+videó, valami profi zenelejátszó is kellene, ha van olyan ami kezeli a FLAC-ot. És a rendszer progik közül is kellene pár. Lehetnek fizetősek is.
Előre is köszönöm!A zenei rész a no.1. számomra, a lejátszónak is profinak kell lennie...
manchester85:
Ok. Köszi. Igazából "fillérekbe" kerülnek ezek a progik ahhoz képest mennyire színvonalasak. Nem ellenőrízgetem a webkártyát, ha elfogy róla, akkor utalok még át, de azért jó hogy szóltál.[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Nem ír ki semmit, igazából sync-el, ha megnyomom, csak autosync nincs. Hiányzik.
-
-
hatesz
tag
válasz
Landon #42933 üzenetére
A számok léptetéséhez nem kell JB, csak el kell olvasni a használati útmutatót:
Szüneteltessen egy dalt vagy videót: Nyomja meg egyszer a középső gombot.
Nyomja meg újból, hogy folytassa a lejátszást.Ugorjon a következő dalra: Nyomja meg gyorsan kétszer a középső gombot.
Térjen vissza az előző dalhoz: Nyomja meg gyorsan háromszor a középső
gombot.Tekerjen előre: Nyomja meg gyorsan kétszer a középső gombot
és tartsa nyomva.Tekerjen vissza: Nyomja meg gyorsan háromszor a középső
gombot és tartsa nyomva.Állítsa a hangerőt (csak iPhone 3GS): Nyomja meg a + vagy – gombot.
Válaszoljon egy bejövő hívásra: Nyomja meg egyszer a középső gombot.
Fejezze be az aktuális hívást Nyomja meg egyszer a középső gombot.
-
zack
nagyúr
Köszönöm nektek a segítséget!
Minden sikerült! Vettem is egy Angry Birds-öt próbából.
Baromira tetszik az app store! Teljesen megszűnt a külvilág amióta kipróbáltam.
A magyar commenteket is mindig elolvasom, és baromi jó vadászgatni a jobbnál jobb progikat! Nem is hittem hogy ilyen van, hogy magyarul olvasom mi az amit érdemes megvenni és mi az amit nem. Ámulok és bámulok. -
Landon
őstag
Azt meg lehet vhogy oldani JB-vel vagy anélkül, hogy amikor zenét játszok le akkor vagy a füles vagy a teló hangerőszabályzó gombjaival váltson számot oda vissza? Nagyon jó lenne ha ezekhez hozzá lehetne rendelni a számváltó funkciót...
EDIT: Most olvasom hogy létezik ez az external ipod controls nevezetű cucc. Akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy vmi más nincs amihez nem kell JB?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Abban tudnátok segíteni hogy az app store-os regisztrációmnál nem adtam meg számlaszámot, amit így utólag pótolnék. Van erre valahol lehetőség, hogy ne kelljen új regisztrációt csinálni?
-
sziller
csendes tag
Nyilván nem elsőként kérdem: Mi az a kis lyuk és/vagy fekete pötty ami az i4-en a jack dugó mellett van?
-
_adaml21_
őstag
Újratettem a windowst (ezáltal az iTunes-t is), és nem hajlandó backupokat készíteni az iPhone-omról... :S . Mit tegyek? Mit tettem rosszul? Mellesleg nem tettem fel új programot vagy zenét azóta a telefonra (se a telefonos appstore-on keresztül, se a gépről), de sms-t küldtem, telefonáltam, új névjegyzéket adtam hozzá, stb... Úgy hiszem, hogy ezeket is kéne backupolnia, mégsem teszi. Miért?
-
alebog
csendes tag
Helló! Szóval fent van a Stanza olvasó és több könyv Pdf formátumban és van 2 eredeti,a programban lévő könyv. Azokat normálisan tudom olvasni,nagy betű méret,normális tördelés......a Pdf-ket meg nem..............lehet,hogy át kellene konvertálni más formátumba............a Stanzában kell állítani vmit? Help!(30 Rejtő regényről van szó mégis csak)
-
Ghosti
aktív tag
Csak nehogy egy nagyot lépjünk a szakadékba
.
Egyébként hihetetlen tényleg, hogy milyen szép képe van, napsűtésben is, oldalról nézve is.
Vkinek ez nem számít, illetve nem ér meg ennyi pénzt, ezt is elhiszem, de tényleg a kameráról sem feledkeznék meg, ami elég jó minsőgégű, persze nem váltja fel a dslr gépemet, de néhány kézi fosnál jobb, és legalább mindig nálam van, és nem kell 5kg-ot cipelnem mindig. -
zack
nagyúr
válasz
manchester85 #42919 üzenetére
Számomra a felhasználói élmény a vizuális dolgokra is kitejed, hiszen nem mindegy milyen minőségű és felbontású képernyőt nézel, ill. olvasol, miközben nyomkodod.
Tehát a Retina display igen is szorosan kapcsolódik a júzer ikszpérienszhez, mint ahogy az anyagminőség is, hiszen a tapintás fontos érzékszervünk a látással együtt.
Ebből az aspektusból pedig nagy a szakadék, nem csak a 3GS de a többi gyártó csúcskategóriás okostelefonjait is beleértve. -
Ghosti
aktív tag
válasz
manchester85 #42919 üzenetére
Teljesen igazad van, viszont azért az 512mb ramot ne felejtsük ki!
-
Ghosti
aktív tag
Eléggé meg vagyok elégédve egyébként az I4-es sebességével, nyilván lehetne jobb is, gyorsabban be is töltheti stb, de nem laggol egy alkalmazás sem, és mondjuk ez a 3G-hez képest ezerszer jobb, 3GS-t nem volt még szerencsém annyi ideig tesztelni, de már ott találtam laggot, ha sok alkalmazás fut, köszönhető a 256mb ramnak sztem.
-
manchester85
veterán
Pont, hogy user experience-ben nincs akkora különbség az iPhone generációk között. Mindegyik folyamatos működést ad megfelelő rendszer alatt, a 4-es és a 3GS között pedig jelentéktelen a sebességkülönbség, bár ez nem is akkora gond, hisz ennél nagyon gyorsabb telefonra már nincs is nagyon szükség. Az iPhone 4 inkább kompromisszumok tekintetében lépett nagyot, hisz minőségi, jó fényképezőjével, vakuval, másodlagos kamerával nagyot lépett a tökéletes telefonok felé. Megkapott minden olyan dolgot, amit a kritikusok hiányolhattak a korábbi modellekből. A minőségi házról nem is beszélve. Viszont user experience tekintetében a 3GS és a 4 között elenyésző a különbség, de én azt mondom, 3-as szoftver mellett még a 3G is ott van fejhasználói élmény tekintetében. Lassabb betöltődés, de akadásmentes, folyamatos rendszer, ez jellemző mindegyik modellre.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Ezzel én sem igazán értek egyet, ami az összehasonlításodat illeti, bár azzal egyetértek hogy egy 3GS tulaj, ha nincs fölös lóvéja, nem vált 4-re. De azért a 4 nem véletlen kerül annyiba amennyibe. És itt nem a száraz specifikációkról beszélek, hanem amiket használat közben tapasztalsz...a 4 egy olyan júzer ikszpérienszet ad, amit eddig egyik tipus sem tudott adni a felhasználónak, és ebben benne van a 3G és a 3GS is.
Nekem pl. nem kellett volna 3GS, mert fotózásban és videózásban jóval gyengébb az általam megszokottnál. A 4 hozza az általam elvárt multimédiás szintet, és ezen felül azokat a tulajdonságokat is természetesen, ami az összes iPhone erőssége. Számomra a 4 az első iPhone ami amire azt mondom hogy nagy ugrás az okostelók világában. A kijelző, a felbontás, a parádés 720p /30fps videórögzítés, és olyan 5MP kamera, ami véleményem szerint az egyik legjobb a jelenlegi mezőnyben. Ezért döntöttem az iPhone 4 mellett. Szóval az eddigi iPhone-ok és a 4 között szerintem igen nagy különbségek vannak, amiket nem lehet papírra leírt specifikációk alapján megítélni. Kézbe kell venni a 3GS-t és a 4-et is 1-1 hétre, aztán utána lehet elemezni melyik és mennyivel jobb."Persze a kijelző nagyon ott van de sebessegbe nem akkora előrelépés"
Miért kellene annak lennie? Jól optimalizált a rendszer, ezért sem érezhező a mindennapokban, ettől még jóval gyorsabb, egészen pontosan 40%-kal. De egyébként nem értem miért mondod ezt.
Egy full folyékonyan futó akadásmentes rendszer, ami sebességét illetően nem kritizálható. Minek ennél gyorsabb? Annyira folyékony és flexibilis a barangolás a telefont nyomkodva, hogy szerintem egy 1,5Ghz procinál se vennél észre különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát ez nézőpont kérdése. Én azért nem váltottam 3Gről GS-re, mert "csak" erősebb lett, és kész. a 4ben meg végre új külső, meg led vaku, meg sokkal jobb kijelző. számomra a GS-->4 nagyobb változás, mint a 3G--->3GS. És az 5re sem fogok váltani, ha megint csak a vas lesz erősebb benne, tehát 2 magos proci, meg még több ram. akkor várok a 6ra inkább.
-
csdm
senior tag
válasz
Ghosti #42914 üzenetére
Persze a kijelző nagyon ott van de sebessegbe nem akkora előrelépés. Az igazi frissítés majd az M5 tel fog jönni. I4 inkább csak csiszolasa volt no meg A kijelző " tesztje" is.
Nox1
En azt vallom hogy pont hogy az i5 lesz az erősebb frissítés, marha lehet ilyenről beszelni[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ghosti #42914 üzenetére
Nem, most azon megy a találgatás, hogy nagy előre lépés lesz-e az iPhone 5, vagy sem. Természetesen a 4-eshez viszonyítva.
Erre írtuk, hogy a kétévenkénti modellváltás nagyon erős változásokat hoz. Tehát az 5-ös elvileg nem lesz az... Kinézet szinte biztos marad, max. némi belső átalakítás + szoftveres újdonságok, amit megkapnak a korábbi generációk is.
-
csdm
senior tag
Nem tudom miért gondolják sokan, hogy a 3G és 3Gs közt alig van különbség...
Nagyon is sok van, csak használjátok egymás után a kettőt.
Ha csak a száraz adatokat lessük meg: 256mb ram, szintén Cortex-A8 processzor ( =Apple A4) csak 600MHz-en a grafikus chip meg ugyanaz, mint az 4-ben. Emellé egy kisebb kijelző társul, ami valamivel jobb is, mint a 3G-é. Sokkal inkább lehet a 2G-t és a 3G-t illetve a 3Gs-t és a 4-et egy kalap alá venni, mint a 3G-t és a 3Gs-t. Aki nem hiszi járjon utána.
Ebből én arra következtetek, hogy igenis, 2 évenként jön a nagyobb frissítés, tehát az az iPhone 5 lesz, és nem lehetettlen hogy valóban 2 magos proival jön kiNekem iPhone előtt iTouch 4G-m volt, és tapasztalatból mondom, hogy 3Gs-en minden ugyanúgy fut mint azon.(real racing 2-t nem tudtam azon kipróbálni, most 15 ellenféllel már nem olyan folyamatos 3Gsen). A töltési idők valamivel gyorsabban 4 alatt.
-
manchester85
veterán
Nem a bakit védelmezem, hanem az Apple politikáját a saját szemszögükből. Évente adnak ki egy szériát, szerinted majd akkor fognak nekiállni a tervezéseknek, mikor a világon mindenhol hiány van belőlük, és a futószalagról még melegen jutnak el a vásárlók polcaira? Szerinted egy ilyen újrakonstruálás milyen szinten vágna oda egy cég anyagi helyzetének, főleg ha még sikeres is a termék? Ki kapna újat, ki kapna régit? Ez kb. polgárháborús hangulatot idézne elő, az ingyen tok ehhez képest kutyafüle volt veszteségben, pedig az is több 100 millió dollárba került az apple-nek.
-
kiszu
senior tag
válasz
manchester85 #42908 üzenetére
Nem vagyok ostoba.
Át tudták volna állítani a gyártósort,hogy belülről rakjanak valami szigetelőréteget vagy bármit.
Mivel se te,se én nem gyártunk iPhoneokat,semmivel sem vagy kevésbé ostoba ha védelmezed ezt a bakit és a ki nem javitását mint én. És hidd el,engem nem kell meggyőznöd,mert 3 éve csak Apple telefonokat használok és szerintem ez nem fog változni,de amit elcsesztek,azt ne védjük már. -
manchester85
veterán
"Változtathattak volna. Nem azon a többmillió dababon amit az elején elcsesztek,hanem késöbb. Ha kívűlről egy tokkal megolható vagy egy bumperrel,akkor belűlről is meg tudták volna,ez tuti."
Hát persze... Változtathattak volna, ha a cég vesztét akarták volna. Változtathattak volna, ha milliárd dolláros veszteséget akartak volna, és egy kormány megbukásával egyenértékű tekintély bukást.
A bumper és a különféle tokok azért hatékonyak, mert a műanyag nem jó vezető, az emberi test viszont igen. Igen, meg tudták volna oldani: ráheggesztenek az acélkeretre egy műanyag keretet, és már mehet is az iPhone 4 a józsefvárosi piacra.
Ne légy már ennyire ostoba. Leírtam, miért nem változtattak a készüléken: hatalmas költségekkel járt volna, a cég tekintélyét a porba tiporta volna, nem mellesleg az előre nem tervezett konstrukciós átalakítás újabb nem várt hibákat eredményezett volna. Ebben mi nem elég logikus? Nem véletlenül adnak ki évente egy készüléket: komoly precizitás jellemző az apple-re, ebbe meg nem fér bele az, hogy több millió legyártott modell után még ugyanazt a készüléket is átheggesszék.
zack: úgy tudom, lefedettségtől is erőteljesen függ. Nyáron az USA-ban volt, hogy mindet le tudtam vinni 1 egységre, a napokban egy T pontban próbáltam egyet, azon meg az istennek se sikerült megmozdítani se.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
manchester85 #42901 üzenetére
Ez az antenna ill. térerő dolog is érdekes. Nálam nem jött még elő, ill. semmi rendelleneset nem tapasztaltam még...
Szóval lehet hogy nem mindegyik szériát érinti globálisan. -
kiszu
senior tag
válasz
manchester85 #42904 üzenetére
Úgy,hogy nem a keret lesz majd maga az antenna.
Változtathattak volna. Nem azon a többmillió dababon amit az elején elcsesztek,hanem késöbb. Ha kívűlről egy tokkal megolható vagy egy bumperrel,akkor belűlről is meg tudták volna,ez tuti.Valamiért nem akarták. Mostmár mindegy. Ettől még imádnivaló az i4.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
"Akkor kitalálni valamit,hogy mindez belűlről színvonalasan legyen megoldva,gondolom nem jelent méretváltozást?!"
Ki beszél méretváltozásról? A hardveres változtatástól még maradhat kb. azonos méretű az i5 Viszont az acélkeret maga az antenna. Hogy ezeket ne tudd az ujjaiddal rövidre zárni, nyilván kell némi hardveres változtatás, nem gondolod?
"Bár,tény,hogy elismerték az antenna hibát,és semmit nem változtattak."
Miért, mit kellett volna változtatni? Összedobni egy béta változatot gyorsan, mint a kínaiak szoktak? Az Apple ennél komolyabb cég. Váratlanul érte őket a hiba, ki is rúgták az illetékes mérnököt emiatt. De ez nem jelenti azt, hogy a soron következő mobilnál erre ne ügyelnének jobban, viszont egy már készen levő mobilt gyorsan ezermester módjára javítgatni az sem marketingben, sem anyagilag sem pedig a termék minőségét illetően nem lenne épp jó döntés.
"Tehát,tuti,hogy változni fog a konstrukció,de a kinézet,szerintem nem."
És hogy változtatják meg az antenna konstrukcióját minimális kinézetváltozás nélkül, amikor a készülék kerete maga az antenna?
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
válasz
manchester85 #42901 üzenetére
Azt ugye tudod,hogy már egy 5-8 centis cellux is megoldja a térerő gondot.
Akkor kitalálni valamit,hogy mindez belűlről színvonalasan legyen megoldva,gondolom nem jelent méretváltozást?!
Vagy elvezetik az antennát az almalogó felé,belűl.
Bár,tény,hogy elismerték az antenna hibát,és semmit nem változtattak.
Most egy 1 hónapos i4 van nálam,a legutolsó gyártás valamelyike,met ezen már az "új" torx csavarok vannak és a térerő gond dettó ugyanaz mint a 07.-hó ban gyártottnál amit Angliából vettem.Tehát,tuti,hogy változni fog a konstrukció,de a kinézet,szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
hulkusz_
csendes tag
Még meg se jelent de a kínaiak már klónozzák =))
http://www.youtube.com/watch?v=j-4mYehiNpI