Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
tikshow
addikt
itt
és itt
az expansys-nál meg tudják oldani, hogy ne legyen olyan baromi sok a postaköltség(francia honból jön, de magyar elosztó is van), írni kell nekik, hogy mennyiért tudják szállítani, ha jól emlékszek az expansys 2500ért tudja hozni, a másikat nem ismerem, de rájuk is lehet írni, hogy mi hogy van[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
porosodásra, víz- és ütésállóságra vannak speciális tokok, mint pl az Otterbox Defender(itthon is lehet kapni kb 10.000-be kerül)
am nekem a töltő csatlakozónál és a mikrofon/hangszóró párosnál gyűjti a koszt rendesen, ma takarítottam meg 5 hónap után először azt a részt, de semmiben sem változott a minősége a hangszórónak és a mikrofonnaka szigetelőszalag nem egy hülye ötlet, fél megoldásnak jó az is, de inkább egy értelmes tok és meg van oldva minden problémád onnantól kezdve
az aku meg passz, ismerősnek van egy 3 éves 2G-je, akkor vette amikor kijött és még nem hallottam panaszkodni az aksiról, nem nagyon kell vele foglalkozni az újabb telefonok amik már lítium akut használnak - 6-7-8 éve kb mind - már nem szoktak csak úgy tönkremenni az aksijuk, elég sokáig bírják, anyámnak van egy régi kihajtós nokiaja annak az aksijával sincsen, hamarabb fogod lecserélni, mint mielőtt tönkremenne, de ha mégis akkor maga az aku maximum 10.000 magyar forint(2G-hez a speedshopban most 7000-ért lehet kapni)
itt találtok egy pár oldalt ahol este nézhető/olvasható lesz az új szoftver bejelentése
[ Szerkesztve ]