Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokamiki
senior tag
válasz
Rage47 #316916 üzenetére
Sz@rt se fognak adni majd meglátod.
Én amiatt nem aggódok, hogy visszakapjuk-e a pénzt, mert nyilván igen, viszont kell-e tenni ezirányba valamit a károsultaknak vagy sem?
Mondhatnám, hogy én voltam a hülye, hogy nem tiltottam le az első nap után, dehát mennyi esélye volt annak, hogy megismétlődik? Hát ennyi. Minuszba is vágott -30 ezerre, amit szintén nem értek hogyan, de mindegy. Mostmár tiltva van a neten vásárlás.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Rage47 #316916 üzenetére
Amúgy várjuk ki hogy ki a hibás! Nem mindenkit érint a világon ez minimum érdekes. Nem értek ehhez (se)
, de itt minden megeshet, meg annak az ellenkezője is. Viszont ez azért k@rva bosszantó...nekem is már levonásra is került (idáig csak beterhelte, de ma már le is vonta), de az ID-m alatt a vásárlási előzményeknél nem jelent meg...ez is nagyon furcsa....számla se jött emailben ami általában azonnal jön....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest