- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
papeti01 #276540 üzenetére
Én áldásom adom a vásárlásra.
Az akkumulátorok a magasabb hőmérsékleten történő üzemelést nem szeretik. A vezetékes töltés kíméli jobban az akksit, ott szinte nincs veszteség. A vezeték nélküli töltés képes jobban felmelegíteni az akksit és az nem a legideálisabb.
Személy szerint az elején én is aggódtam a töltési módok miatt, de mostmár ugyanolyan gyakran töltöm vezetéknélkülivel és vezetékessel is és nem érzem, hogy gond lenne.
Amire én figyelnék, hogy pl kocsiban használva, tűző napon ne legyen vezeték nélküli autós töltőn, ott marhára képes felforrósodni és az biztos nem tesz jót az akksi élettartalmának. Érdemes 20% és 80% között tartani a töltöttséget ha erre van mód. Ez is kitolhatja az élettartamot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Zelda Játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest