Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Megvan az új i4 fehér
Most megy rá az iOS 5.0.1
Új telefonnál aksi leghosszabb élettartamának érdekében milyen lépéseket érdemes megcsinálni? Először merítsem le teljesen vagy töltsem fel teljesen? Utána hogyan? Köszönöm
-
válasz
Cybertrone #23714 üzenetére
Szvsz nevetséges az a telefon... Ha nem lenne i4/i4s a piacon, HTC-m lenne az tuti. És az is csak W7-tel
Egészen tetszetős az a csempés skin
-
válasz
Cybertrone #23709 üzenetére
Nem hallottam róla, ezekről bezzeg nem szoktak cikkezni a hírportálok
Mi volt a baj? Hw vagy sw hiba volt?
adamssss: egyetértek. Nekem egy 100k+os teló nehogymár műanyagból legyen...
-
válasz
Cybertrone #23697 üzenetére
Az a baj az Androidos csodákkal, hogy akármennyire is gyúrnak rá az OS-re, meg sem közelíthetik az Apple-t. Hány androidos készülék is van? Nincs annyi szőrszál a lábamon...
Hány Apple telefon van? 3 félére adták ki az iOS5-t. Gyakorlatilag szénné van optimalizálva, azért ilyen gördülékeny és villámgyors minden... Minden egyes centije ki van használva a benne lévő HW-nek....vadászcsiga: azért megnézzük majd, hogy mire jó. Köszi
-
válasz
Cybertrone #23694 üzenetére
Hagyjad már. Kb ennyi előnye is van annak a másik telónak a 4S-sel szemben.... Had örüljön ennek, ne töröld le a vigyort az arcáról
Akkor ezek szerint megúsztad ezt az aksi hercehurcát, amitől most hangos az almás sajtó -
válasz
Cybertrone #23686 üzenetére
Akkor ha menőzni akarsz a haverok előtt, vegyél hozzá egy HDMI átalakított és passzintsd ki a FullHD TVre a képét, és tolj valamilyen támogatott játékot
(RealRacing azt hiszem ilyen)
Álluk le fog esni
-
válasz
Cybertrone #23682 üzenetére
Nekem ne mond, szerintem is full gány az egész... Én is nyomnám, ahogy a csövön kifér
Ragnar95: ez lesz
-
válasz
Cybertrone #23677 üzenetére
Ez szerintem nem a szolgáltatók hibája. Ez nem analóg jel, hogy az adatátvitel miatt romoljon a kép minősége
Az Apple találta ezt ki, hogy spórol nekünk adatforgalmat a LQ videókkal. Még ha mi nem is akarjuk... -
Vadonat új, bontatlan (tehát még 1 év gari) iPhone 4 16GB-ra mennyit gondoltok reális árnak manapság?
Más: ArenaPlaza Saturn nyitási (nov 17 8:00) akció: iPad 2 16GB WiFi - 120k!
-
válasz
vadászcsiga #23465 üzenetére
Ne aggódj, lesz ez még rosszabb is
-
válasz
banánocska #23461 üzenetére
"karácsony körüli árfolyamokat számítva"
Időutazók előnyben
-
A szubjektív szép/nemszép témát mellőzve mi a véleményetek a fehér iPhone 4-ről?
Egyik srác ezt írta nekem:"minden karc sokkal jobban látszik rajta, az üveg szélén az a gumi/műanyag bevonó nagyon hamar megsárgul, a vaku fénye bevilágít a kamerába"
Ebből mi igaz? Fehér i4 tulajok előnyben
-
válasz
manchester85 #23123 üzenetére
Egyetértek! Vitrinbe a telóval, mert oda való! Ja nem...
-
válasz
vadászcsiga #22981 üzenetére
16 évesen? egy 20ezres Motorola V300-am volt... Örültem, hogy kamera volt benne, nem hogy mobilentem... (640x480as képek
)
-
válasz
Ragnar95 #22976 üzenetére
Így van, nincs még egy [ennyire nem okos] iPhone 4S tulaj szerintem az oszrágban rajtad kívül, aki mobilnet nélkül használja a 4S-ét... 200k-s teló és te 1-2k-t sajnálsz rá havonta...
EPIC!
Gondolkoztam, lehet hogy egész Európában... Büszkék vagyunk rá, hogy ismerhetünk
-
válasz
HUTCHDB #22880 üzenetére
Igazad van
Én azt hittem hirtelen, hogy mindenképpen az az ember kell oda, aki megvette
Papírok intézve lesznek, az nem para, dominos lenne a készülék, szóval a számlatartozás sem para. Azt hiszem szinte kezd veszélytelenné válni a menőver.
greggggg, köszönöm mindkettőtöknek
-
T-Mobile-os készülékek garanciális ügyintézése hogyan zajlik? Mit kell bemutatni a helyszínen? A topikban fordult már elő ilyesmi, így annyit tudok, hogy mindent be kell vinni (doboz, füles, töltő), viszont a papírokról semmit nem tudok.
- kérnek tőled okmányokat? (személyi pl)
- kell valamilyen papír, vagy az bőven elég, ha megnézik szériaszám alapján, hogy garanciális-e még a készülék?Mindezt még továbbra is a "használt T-Mobile készülék vásárlása" témakörben teszem fel. A készülék egy Dominos, tehát letiltás mentes készülék lenne.
Előre is köszönöm
-
iCloud.com nektek megy? Nálam a loginra hibát dob, azt írja nem tud csatlakozni a szerverekhez.
-
válasz
vadászcsiga #22637 üzenetére
Szerintem minden gond nélkül
-
válasz
kacsaesokos #22617 üzenetére
Felhívtam ügyfélszolgálatot pár perce, kb igazolták azt amit mondtok. Sajnos tényleg ez a helyzet: az a papír, amit itt sokan reklámoznak, hogy "letiltás elleni garancia" gyakorlatilag egy nagylendületű popsitörlésre jó, másra nem!
Még meggondolom, hogy mi lesz, mert nem akarok pofára esni...Köszönöm az infokat
-
Segítséget szeretnék kérni, hogy a következő iPhone vásárláskor elkerüljem a kellemetlen meglepetéseket:
- T-Mobile függő iPhone 4 vásárlásnál mire kell figyelni?
- Ugye alapvetően az a fontos, hogy fizetve legyen a készülék, ezt hogyan lehet ellenőrizni? Bemegyünk az ügyféllel egy T-pontba és ott csekkoltatjuk?
-Garancia check az egyszerű: serial check alapján interneten kb 15mp alatt kiderül, ez elég ugye?Egyéb?
Előre is köszönöm a segítséget
-
-
válasz
ittakary #22442 üzenetére
No úgy néz ki véget ért a történet. Egy srác megpróbált nekem eladni, és végülis el is adott nekem egy fekete i4-et egy fos műanyag fehér előlapos i4 formájában.
Pár órával a biznisz után este írtam neki, ma reggel pedig felhívott, hogy vagy visszautal valamennyit, vagy visszaadja az egészet, ha leviszem neki vidékre, mert újra nem tud Pestre feljönni.Levittem faterral, visszaadta az utolsó fillérig, így végülis anyagi kár nem ért, de értitek a helyzetet. Gyakorlatilag arra játszott, hogy hátha nem veszem észre
Vélemény? Feketét szerintetek megérdemel még így is, hogy visszaadta a pénzt? Én arra gondoltam, hogy feketét talán nem adnék neki, de megemlíteném a "rosszalkodók" topikjában, hogy érdemes figyelni a kezeit, mert hajlamos az átverésre
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
válasz
JNashville #22436 üzenetére
Nem számít, belefér, meg is tudom oldani, csak jó vége legyen...
-
válasz
JNashville #22419 üzenetére
Így van. Ma reggel felhívott a csávó, ha lemegyek tatabányára, visszaadja a pénzt.
-
-
-
válasz
skylinelaca #21772 üzenetére
52k
-
válasz
skylinelaca #21770 üzenetére
Ha veszel bele egy új aksit és egy új kijelzőt, akkor a telefon értékének kb a kétszeresét költöd a telefonra... Nem nagyon érné meg :-/
-
válasz
JNashville #21723 üzenetére
Ezek hihetetlenül jók, köszi szépen
-
válasz
Cybertrone #21520 üzenetére
Pedig én most nagyon rá vagyok állva a fehérre
(különbség)
-
válasz
Cybertrone #21505 üzenetére
Jesz
Add file to Library: kiválasztod és már húzhatod is rá a telóra. Na abban viszont, hogy milyen formátumokat szeret, nem nagyon tudok segíteni: én idáig egyetlen GTA V trailert raktam a telefonomra, annak m4a volt a kiterjesztése...
De vannak ilyen csodakonverter progik (pl WinX HD Video Converter) amikkel elméletileg simán legyárthatod az iOS kompatibilis verziót bármiből.
-
válasz
Cybertrone #21501 üzenetére
Megfelelő formátumúnak kell lennie, hogy megegye az iTunes
-
válasz
dobrovics22 #21495 üzenetére
Véletlenül nem a PhotoStream mappa tartalmából nem tudsz törölni?
-
válasz
dobrovics22 #21492 üzenetére
Csomóan jönnek ezzel, hogy nem tudnak képet rakni a telefonjukra... Esküszöm nem értem: iCloud -> Uploads mappát megkeresed a gépeden -> csak bele kell másolni és automatikusan átSynceli a telóra
-
válasz
Cybertrone #21472 üzenetére
Nájsz, gratulálok
-
-
válasz
vadászcsiga #21450 üzenetére
Köszi
-
válasz
vadászcsiga #21390 üzenetére
Ha ilyenkor átküldöd nekem az .IPA-t akkor én is fel tudom rakni?
Elvégre nem tört program, csak levették az AppStore-ból.
-
válasz
vadászcsiga #21357 üzenetére
De éppen ezaz, hogy a külön elindítgatós proginál van a több, és a gyári mért kevesebbet
-
-
Egyszer linkeltek itt egy olcsó iPad-es oldalt, de sehogy sem találom meg. Nem volt egy túlcsicsázott honlap (talán még képek sem voltak), viszont tényleg remek árakra emlékszem. Tudnátok segíteni?
-
Érdemes megnézni a videó végét: semmi különbség nincs a két hw (4 v 4S) között
A SIRI HW igénye ezek szerint igencsak minimális
Ezért még én is JB-kelnék egyetApple pedig szüljön sünt. Megértem az üzletpolitikájukat, mert valamivel tényleg el kellett adni az új modellt, de ez akkor is gusztustalan.
-
válasz
Balázs0916 #20131 üzenetére
Persze, amikor a töltőn van egy készülék, akkor nem tölti folyamatosan, mert záros határidőn belül tönkremenne az aksi. Viszont arra már nem tudok magyarázatot adni, hogy miért engedi le 97%-ig...
-
válasz
Balázs0916 #19994 üzenetére
A Location / System services-nél kapcsold ki a felesleges hülyeségeket
-
válasz
rolcsibácsi #19676 üzenetére
Szerintem kezd el leállítani magadat...
" lehet h valaki nagynehezen osszegyujti a telo arat, es mivel az is kurvadraga, hadd ne kelljen mar faszom appokra is kidobni a penzt"
Ezen mondatod után van képed beszólni egy olyan embernek, aki egy program akciójára vár? Itt hirdeted nyíltan, hogy warezolsz, és erre a legálisan vásárlóknak szólogatsz be?
-
Megvolt a ma esti bevásárlás
(Nuts még ingyenes időszakból volt)
-
válasz
Ragnar95 #19381 üzenetére
Az a rész tiszta volt
Na akkor ennek örülök, hogy nem volt semmi para
Csak egyszerűen ilyen sokat foglaltak le. Na majd holnap bemegyek OTP-be és utánaérdeklődök, hogy mikor szabadul fel (más dolog miatt megyek, de akkor erre is rákérdezek).
Köszönöm szépen
@_ak_: lehet hülyén hangzik, de az a feltételezésem, hogy odakint _alapértelmezetten_ kedvesek az emberek egymással
@AMATŐR: mindenhol azt adja ki Google, hogy csak JB-kel lehetséges. Komolyan nem lenne ilyen funkció?
-
No egy kis segítséget kérnék valakitől, aki pro angolból.
Ugye helyesen értelmezem, hogy a következő történt:
-az Apple tegnap este 3 összeget foglalt le: 2€ + 0,8€ + 2€. Ezek közül egyet von le ténylegesen , ez pedig a 0,8€. A többi a szokásos elkerített pénz, ami egy idő után feloldódik?_________
A másik dolog: a levél csöpög a kedves mondatoktól, annyira durva. Tényleg ilyen jófejek lennének, vagy ez ilyen begyakorolt szöveg, amit csak ctrlc-ctrlv illesztenek a végére?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest