- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Analóg fényképezés
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaguny
tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Köszi!
Egyelőre még megvan a cucc. Néhány napja tokban van, azóta annyira valóban nem zavaró a jelenség…bár még így is előidézhető azért. Szóval lehet, hogy együtt lehet ezzel majd élni, mert amúgy többnyire megfelel az igényeimnek az eszköz……de azért még mindig azt kell mondjam, hogy menjenek valahova ezzel a build quality-vel
-
vaguny
tag
Sziasztok,
Döbbenetemben írok
.
A napokban vettem egy iPad Air 5-öt.
Elkezdtem belakni, aztán a használat közben azt vettem észre, hogy mikor egy kézzel emelem (teszem azt a jobb sarkánál), kissé nyekereg a hátlap. Szóval csak nézek mi ez a build quality. Na de ez még hagyján, a kijelző is képes elszíneződni a hátlap jobboldali részének enyhe nyomására/feszülésére is az adott helyen.
Azóta rákeresve ezekre a problémákra elég sok hasonló bejegyzést találni különböző fórumokon…csak azt sajnálom, hogy nem vásárlás előtt találtam rá ezekre. Első iPad-em, de nem gondoltam volna, hogy ilyen ebben a kategóriában létezik…
…14 napon belül vagyok még, így lehet elállok inkább a francba, mert ahogy látom sokaknak a csere cucc is ugyanilyen “retek”…
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.