Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
Kikike
üzenetére
A kijelzőt tekintve nem vágyok amoledre, mindig is IPS-es telefonjaim és tableteim voltak, nem zavar, hogy nincs rajta tökéletes fekete.
Viszont a Chromecast-ot használnám. Jelenlegi tabletemen is gyakran használom a natív YouTube appot és küldöm át a képet az Android TV-re.
Ami fontos még nekem, hogy a natív Google appok (gmail, yt, drive, fotók, térkép stb.) működjenek mint egy Androidon. -
mrbego
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Igen, tervezem a jövő héten saját szememmel megnézni a MM-ban. Csak ugye az üzletekben annyi lámpa és világítás van, hogy ott minden tükröződik.
Az a gond, hogy nem tudok kölcsönkérni senkitől egy hónapra egy iPad-et. Azt meg nem akarom, hogy egy hónap után azzal foglalkozzak, hogy eladjam.
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok
Tablet vásárlásán gondolkodom, eddig csak Android-os eszközöket használtam, iOS-t csak videón láttam. Viszont én nem feltétlenül ragaszkodom az Android-hoz.
Eddig csak ~70e Ft-os tableteim voltak, ahogy néztem a topicot és a neten olvastam, nekem bőven elég lenne egy alap iPad is.
Viszont említették pár videóban, hogy az alap iPad-nek a kijelzője nem laminált és hogy ez ronthat a "látványon".
A normál napi használatban mennyire zavaró vagy észrevehető jelenség?
Illetve van e valami olyan dolog, amit érdemes tudni annak aki Android ökoszisztéma mellé vesz egy iOS terméket?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest