Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
válasz
mrbego
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, bár nekem a "kapudrog" egy Macbook volt, múlt héten vettem egy alap iPadet. A kijelző nekem tetszik, feketéje nyilván nem amoled, de a színek, felbontás rendben van.
Ahhoz képest, hogy mennyire hangoztatják, hogy Apple zárt rendszer szépen beilleszthető Android környezetbe is: működik a régi NAS elérés, bizonyos appoknál megy a Chromecast is, de ez nem annyira teljes körű mint egy Android telefonon/tableten (weboldalról nem ajánlja fel, ilyenkor a telefonról küldöm át a tartalmat). Látja a nyomtatót, scannert.
Szóval nekem pozitív csalódás. Bátran ajánlom, hogy tegyél vele próbát. -
bostone
addikt
válasz
mrbego
üzenetére
Legegyszerűbb, ha magad bizonyosodsz meg a jelenségről. Több helyen található kiállított darab, más szemével úgysem láthatsz.
Szerintem egy nagyon jó minőségű kijelzőről beszélünk egyébként.Windows, Android, IOS. Vígan élnek egymás mellett, bár lehet azonos alkalmazás esetén eltérés a felületen, engedély engedékenységben.
Nem mindenkinek jön be az Apple rendszer, én egy hónapot rászánnék, a barátság tesztre, mert zömében benne van minden, ami az androidban is, legfeljebb máshol kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.)