-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a választ!
U.K.ban élek, az itteni használtpiacot néztem.... itt tele van a kínálat mindenféle szolgáltatóssal.. ill, a wifiseknél van olyan is hogy wifi B meg C
...ahogy nézem nincs bennük gps, de tulképp nem is olyan fontos..
..nagy a dilemma, hogy mi legyen, mert nagyrészt tényleg szinte csak a store ban vásárolt filmjeim mobil nézésére venném, ill YT. szal a szuper gyorsaság annyira nem lényeg... viszont ha mondjuk jövőre v. azután nem tudnám használni erre, az nagy szivacs lenne... a mini5, ahogy látom nem lenne itt használtan lényegesen olcsóbban, mint egy új normál ipad, de akkor meg inkább az..... viszont az meg vszinű túl nagy lenne nekem....
...vmi régebbi iphonera is gondoltam erre a célra 7-X. a lényeg, hogy meg szeretném ezt úszni max 40e körül... -
eeXaa
addikt
Hali!
2nd gen ipad mini vásárlásán gondolkozok leginkább a store-ban vásárolt filmjeim hozzáféréséhez "on the go", meg airplay, ill. általános használat web böngészés, YT. 99% wifin.
..ha jól tudom nincs már szoftver frissítés rá, ezért azon tűnődök vajon meddig tudnám az appletv appot ill. a filmjeimet nézni ezen... lenne mondjuk 1-2 éven belül vmi szoftver ban, és nem tudnám használni erre tovább?
ill. a legolcsóbbak amiket látok használtan, úgy vannak feltüntetve, hogy vmelyk szolgáltatóhoz vannak "láncolva". mit jelent ez? rakhatok bele sim-et mobil forgalomra? De gondolom, ha wifi-n használom, ill megosztom az androidos telom netjét, teljesen független ettől és használhatom ugyanúgy mint egy rendes androidos tabletet?
...gondolom prime app, netflix, YT app van rá filmnézésre. ill. vannak olyan modellek amit kerüljek?
...gps navigálásra mennyire jó?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest