- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Köszi a választ!
U.K.ban élek, az itteni használtpiacot néztem.... itt tele van a kínálat mindenféle szolgáltatóssal.. ill, a wifiseknél van olyan is hogy wifi B meg C
...ahogy nézem nincs bennük gps, de tulképp nem is olyan fontos..
..nagy a dilemma, hogy mi legyen, mert nagyrészt tényleg szinte csak a store ban vásárolt filmjeim mobil nézésére venném, ill YT. szal a szuper gyorsaság annyira nem lényeg... viszont ha mondjuk jövőre v. azután nem tudnám használni erre, az nagy szivacs lenne... a mini5, ahogy látom nem lenne itt használtan lényegesen olcsóbban, mint egy új normál ipad, de akkor meg inkább az..... viszont az meg vszinű túl nagy lenne nekem....
...vmi régebbi iphonera is gondoltam erre a célra 7-X. a lényeg, hogy meg szeretném ezt úszni max 40e körül... -
eeXaa
addikt
Hali!
2nd gen ipad mini vásárlásán gondolkozok leginkább a store-ban vásárolt filmjeim hozzáféréséhez "on the go", meg airplay, ill. általános használat web böngészés, YT. 99% wifin.
..ha jól tudom nincs már szoftver frissítés rá, ezért azon tűnődök vajon meddig tudnám az appletv appot ill. a filmjeimet nézni ezen... lenne mondjuk 1-2 éven belül vmi szoftver ban, és nem tudnám használni erre tovább?
ill. a legolcsóbbak amiket látok használtan, úgy vannak feltüntetve, hogy vmelyk szolgáltatóhoz vannak "láncolva". mit jelent ez? rakhatok bele sim-et mobil forgalomra? De gondolom, ha wifi-n használom, ill megosztom az androidos telom netjét, teljesen független ettől és használhatom ugyanúgy mint egy rendes androidos tabletet?
...gondolom prime app, netflix, YT app van rá filmnézésre. ill. vannak olyan modellek amit kerüljek?
...gps navigálásra mennyire jó?
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest