Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Minel fiatalabb annal jobb! Az akksi lesz xar. Valoszinusitem, hogy a jelenlegi OS lehet rajta az utolso, vagy max. kap meg egy fo verziot. Max. 2-3 evet adnek meg neki...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Gzolo
senior tag
Air 3 tulajként azt mondom, hogy Mini és Air 3 között dönts, attól függően, melyik méret a jobb, mennyire kell a hordozás.
Illetve azt is vedd figyelembe ( ha a szoftveres időtállóság fontos), hogy az idén megjelenő iPadOs 17 lesz az utolsó főverzió valószínűleg, amit megkapunk.
-
patyil
tag
érezhető lassulás lesz a 7th genről, én egyáltalán nem ajánlom a 4. szériát, a három meg 1gb rammal rendelkezik az nagyon idejétmúlt már.
félnék tőle hogy nem lesz támogatott a youtube appal egy idő után (ha most még használható is, de ebben sem vagyok biztos).én szvsz nem mennék az ötös alá, inkább összeszorított foggal használnám a 7es ipadet
de hátha jön még valaki akinek van ezekkel tapasztalataAmúgy ezek a minik nem sokkal nagyobbak mint egy tepsi telefon, főleg ha a széles youtube képarányt veszem alapul, és a fényerejük miatt nem éppen alkalmas kocsiba dobálósnak/navira/youtubera.
nem alternatíva venni egy használt amoled tepsi (6.7 és felfelé) telefont erre a célra? -
patyil
tag
Nem tudom mennyit szánsz rá, a mini 5 alá én nem mennék, a négyes már nagyon idejétmúlt, viszont az 5 még teljesen használható lesz egy darabig.
Ha hajlandó vagy kifizetni a felárat akkor a mini 6 egy sokkal erősebb, sokkal modernebb gép, én nagyon élveztem használni utkozben filmezésre.[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
-
mazsiii92
aktív tag
-
mazsiii92
aktív tag
Na a piaci árakkal nem vagyok tisztában, de nyilván állapot függő. Azt hiszem 80-ért árult (már jegelt) laleh iPad 6-ot még 7 hónap garanciával, ahhoz képest talán.. nem tudom, de ebben tényleg nem foglalnék állást.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
mazsiii92
aktív tag
Én Mini 4-et nem vennék, A8-as chip van benne, az már szerintem a túl régi és gyenge kategória. A9-re azt mondanám, hogy elmegy, A10-re meg azt, hogy elégséges szintet hoz, rendben van.
Nekem a sorrend legjobbal indítva:
iPad 6, A10
iPad 5, A9
Air 2, A8X
Mini 4, A8 (nálam ugye OFF)Az Air2 azért lett 3., mert 2014-es modell, jó pár éve nem forgalmazzák, ezért abból már erősen használtat fogsz találni, ha nem is kinézetre de belül lehet leharcolt. Amúgy az A8X teljesítményben felveszi a harcot az A9-el, illetve az Air 2 laminált kijelzőjét sokan dicsérik (ami pl nincs a többi említett iPaden), nekem sosem volt még laminált kijelzős iPadem így nem tudom mennyit ad hozzá az élményhez.
-
mazsiii92
aktív tag
Több mindentől függ, ha tényleg nem akarsz rászánni több pénzt akkor én az iPad 5 (2017), de inkább a 6-ot (2018) mondanám. Viszont ha hosszú távra fektetnél be, akkor én a legújabb stock IPad 7-et venném de ez már több mint 2x annyi, mint amennyit költenél. Viszont a 3GB RAM a jövőre nézve kell, a kettő már most sem muzsikál tökéletesen főleg ha olyan appokat futtatnál, mint a YT és esetleg egyéb közösségi alkalmazások, vagy épp böngésző. És az Air 2-ben illetve a feljebb írt két iPadben csak 2GB RAM van.
Kis példát írnék: nézegetek felniket az autómra egy csoportban Facebookon, fél órája görgetek lefele mire találok egyet ami tetszik kinézetre. Hiányos információk miatt nyitok egy Safarit, hogy rákeressek a felnire googleben, közben elfelejtettem hogy kell írni, mert valami olasz volt, ezért vissza váltok a FB alkalmazásban, ami ÚJRATÖLTÖTT és görgethettem fél órát megint mire újból megtaláltam. Aztán megint elrontottam valamit, megint visszamentem, megint újratöltött. Szóval ennyit a 2GB RAMról. Egyszerűen sokszor kevés.Ha teheted inkább vegyél részletre olyan modellt amiben min. 3GB a RAM, mert a jelenlegi modellek 2GB RAMmal érzésre kevesek és már sok bosszúságot okoznak. Mondom ezt én, aki szerintem pont arra használja amire te fogod és az átlag felhasználók jelenleg. Én valószínű cserélni fogom az Ipad 6-omat majd egy iPad 8ra (ha lesz) vagy jövőre egy Air 3-ra.
-
Sumptuous
senior tag
Mintha magamat látnám egy hónapja. Én is 50-et szántam rá, hogy majd abból lesz egy pöpec ájpedem. Addig addig nézegettem összehasonlító videókat, hogy végül a 10,5-es Pro -t vettem 3x ennyiért... Ha be akarsz ugrani "közzénk", szerintem ez alatt nem érdemes. Ha meg csak minimális dolgokra kell, akkor az Air2 ami még elfogadható, és elég olcsó. (Nekem munkára, asszonynak rajzra kellet. Az Air 2 meg nem támogatja a ceruzát. ) Ma már bánom, hogy nem a 18'-as Pro lett. Bár nekem az designban egyáltalán nem tetszik. Akkor már mindegy, ha samsung tab-ot veszek Jó, nem.. de éritek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest