- TCL LCD és LED TV-k
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Több mindentől függ, ha tényleg nem akarsz rászánni több pénzt akkor én az iPad 5 (2017), de inkább a 6-ot (2018) mondanám. Viszont ha hosszú távra fektetnél be, akkor én a legújabb stock IPad 7-et venném de ez már több mint 2x annyi, mint amennyit költenél. Viszont a 3GB RAM a jövőre nézve kell, a kettő már most sem muzsikál tökéletesen főleg ha olyan appokat futtatnál, mint a YT és esetleg egyéb közösségi alkalmazások, vagy épp böngésző. És az Air 2-ben illetve a feljebb írt két iPadben csak 2GB RAM van.
Kis példát írnék: nézegetek felniket az autómra egy csoportban Facebookon, fél órája görgetek lefele mire találok egyet ami tetszik kinézetre. Hiányos információk miatt nyitok egy Safarit, hogy rákeressek a felnire googleben, közben elfelejtettem hogy kell írni, mert valami olasz volt, ezért vissza váltok a FB alkalmazásban, ami ÚJRATÖLTÖTT és görgethettem fél órát megint mire újból megtaláltam. Aztán megint elrontottam valamit, megint visszamentem, megint újratöltött. Szóval ennyit a 2GB RAMról. Egyszerűen sokszor kevés.Ha teheted inkább vegyél részletre olyan modellt amiben min. 3GB a RAM, mert a jelenlegi modellek 2GB RAMmal érzésre kevesek és már sok bosszúságot okoznak. Mondom ezt én, aki szerintem pont arra használja amire te fogod és az átlag felhasználók jelenleg. Én valószínű cserélni fogom az Ipad 6-omat majd egy iPad 8ra (ha lesz) vagy jövőre egy Air 3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest