Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
Több mindentől függ, ha tényleg nem akarsz rászánni több pénzt akkor én az iPad 5 (2017), de inkább a 6-ot (2018) mondanám. Viszont ha hosszú távra fektetnél be, akkor én a legújabb stock IPad 7-et venném de ez már több mint 2x annyi, mint amennyit költenél. Viszont a 3GB RAM a jövőre nézve kell, a kettő már most sem muzsikál tökéletesen főleg ha olyan appokat futtatnál, mint a YT és esetleg egyéb közösségi alkalmazások, vagy épp böngésző. És az Air 2-ben illetve a feljebb írt két iPadben csak 2GB RAM van.
Kis példát írnék: nézegetek felniket az autómra egy csoportban Facebookon, fél órája görgetek lefele mire találok egyet ami tetszik kinézetre. Hiányos információk miatt nyitok egy Safarit, hogy rákeressek a felnire googleben, közben elfelejtettem hogy kell írni, mert valami olasz volt, ezért vissza váltok a FB alkalmazásban, ami ÚJRATÖLTÖTT és görgethettem fél órát megint mire újból megtaláltam. Aztán megint elrontottam valamit, megint visszamentem, megint újratöltött. Szóval ennyit a 2GB RAMról. Egyszerűen sokszor kevés.Ha teheted inkább vegyél részletre olyan modellt amiben min. 3GB a RAM, mert a jelenlegi modellek 2GB RAMmal érzésre kevesek és már sok bosszúságot okoznak. Mondom ezt én, aki szerintem pont arra használja amire te fogod és az átlag felhasználók jelenleg. Én valószínű cserélni fogom az Ipad 6-omat majd egy iPad 8ra (ha lesz) vagy jövőre egy Air 3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest