Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
Az ebben a bejegyzésben szereplő tokot vettem hozzá, teljesen korrekt, nem adnék 3x többet egy gyáriért, ha őszinte akarok lenni.
-
ruarua
tag
Szerintem nem éri meg régi pro-t.
Egy tokot veszel rá és kész a golyóálló iPad pro 11
Még egy fólia se árt. Csak ne üveget, hanem sima fóliát (nálam üveg nem érzékelt rendesen)
Habár ebben az évben érkezik az új pro elvileg, de a kamera meg erősebb procin kívül nem nagyon hallani újdonságról. Én már ezt se tudom meghajtani. Kamera meg vicc.
Szóval ha teheted akkor csak a vékonyság és design miatt nem érdemes régit. -
HIJ
őstag
Az enyém most van szervizben. Sajnos újkorától voltak furcsaságok az érintés érzékenységével, de csak most szántam rá magam hogy beküldjem. Eleinte sokszor kihagyott scrollozás közben, aztán később magától kezdett érintéseket végezni. Kíváncsi leszek, hogy mivel adja vissza szerviz, de reménykedem hogy kicserélik... Most éppen egy másik Pro 11 -et használok, amivel semmi ilyesmit nem tapasztalok...
Azért durva, hogy 2-3 hetet mopndtak a szervizre...
@Madwe: Én nem tapasztaltam ilyet a 11 nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még egy fólia se árt. Csak ne üveget, hanem sima fóliát (nálam üveg nem érzékelt rendesen)