- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Szia!
Én is sok tokot néztem, nekem a védelem/súly arány és kombinálhatóság volt a fő szempont.
Egy ilyen szilikon tokot rendeltem a múlt héten hátlapként (Kindle-hez is hasonló van)
Rendeltem egy smart covert is, igazi kínait
Sajnos még egyik sem jött meg, így nincs tapasztalatÉs van hozzá egy case logic qts210k tokom, ha olyan helyre viszem.(Ez nekem nagyon bevált, Kindle-hez is ilyen van, csak neki megfelelő méretben)
Üdv.
-
Aliexpresszel az a gond csak, hogy 1 hónap mire megérkezik a rendelésed, a UK ebay-en is nagy a választék, Angliából max egy hét a szállitás, de valamivel drágább. Nekem Smart case van (Skech) de a külön hátlap + cover jobb lenne pl. játékhoz (Asphalt = autóverseny, rángatja az ember az iPadet rendesen, a fedő meg útban van, ilyenkor legjobb levenni, az meg macerás).
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest