Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Nekem semmi szükségem nem volt váltani iPad Air 4-ről Air 5-re, vagy bármi más iPadre, illetve a Beats fülesemet sem kellett lecserélni Airpods Pro 2-re. Viszont ha hosszú távon gondolkodok, akkor megérte, főleg ilyen konstrukcióban. Az asszonynak (megkapta az Air4-em) és nekem is (Air 5) letudtuk hosszú évekre az iPad kérdést, mindkettőnknek van egy jó fülese amit gyakran használ munkához illetve kényelmi faktor. Ha jövőre akarnám letudni az iPad kérdést akkor valószínű többe fájna, mint most. Miután eladjuk a most számunkra már nem használatos kütyüket a végeredmény elég hízelgő lesz. Ettől a héttől vagy például jövőre sokkal jobban fájna anyagilag, ha ugyanezeket az eszközöket használnánk.
De persze az igaz valahol, hogy ez luxus lépés volt, mert én elvoltam az Air 4-el és a Beats fülessel, a feleségem meg elvolt az iPad 6-tal.
-
Alex91
félisten
válasz
Carasc0
üzenetére
A jelenlegi helyzetben ez is egy strategia. Megvetted az iPadet 135k-ert és eladod kesobb bontatlanul tobbert. Lehet, hogy a penzed jobban tartja igy az erteket, mint a bankban... Arrol nem is beszelve, ha esetleg kesobb megis kell neked, es nem akarod/tudod az akkori arat kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Milyen Blu-ray írót?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Cyberpunk 2077
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi