- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bostone
üzenetére
Én ha iPad-ból Pc-t szeretnék csinálni, akkor valami Ugreen hub-ot próbálnék ki.

Ha ilyen Ugreen-ekből létezne olyan olcsóbban, amin csak Type C csati van (töltéshez) és 3,5mm jack (amiről érdeklődtem már korábban), már rendelném is, de ilyen összetettebbekre nincs szükségem.
Az a baj nem olvasni nagyon tapasztalatokat olyanokról, amiket én szeretnék, mert Ugreen-t például látatlanban vennék, de más márkánál meg olvastam olyat véleménynek, hogy csak 1A-t enged át töltéskor.
-
válasz
bostone
üzenetére
Én most álltam neki, külső billentyűzet és egér eddig is volt, most vettem egy hubot, abból eddig az usb bemeneteket próbáltam, azok működnek, majd a héten próbálom ki a monitor-kimenetet (vga), illetve a hdmi-t ha lesz rá időm. Egyelőre csak úgy használom az ipad-et, hogy a saját kijelzője, monitor nélkül, illetve egér és billentyűzet, elég jól lehet vele dolgozni így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest