Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bostone
üzenetére
Én ha iPad-ból Pc-t szeretnék csinálni, akkor valami Ugreen hub-ot próbálnék ki.

Ha ilyen Ugreen-ekből létezne olyan olcsóbban, amin csak Type C csati van (töltéshez) és 3,5mm jack (amiről érdeklődtem már korábban), már rendelném is, de ilyen összetettebbekre nincs szükségem.
Az a baj nem olvasni nagyon tapasztalatokat olyanokról, amiket én szeretnék, mert Ugreen-t például látatlanban vennék, de más márkánál meg olvastam olyat véleménynek, hogy csak 1A-t enged át töltéskor.
-
válasz
bostone
üzenetére
Én most álltam neki, külső billentyűzet és egér eddig is volt, most vettem egy hubot, abból eddig az usb bemeneteket próbáltam, azok működnek, majd a héten próbálom ki a monitor-kimenetet (vga), illetve a hdmi-t ha lesz rá időm. Egyelőre csak úgy használom az ipad-et, hogy a saját kijelzője, monitor nélkül, illetve egér és billentyűzet, elég jól lehet vele dolgozni így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest