- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
tuzpenge
üzenetére
Nézőpont kérdése, hogy mennyire van felfújva. Inkább azt mondanám kit mennyire zavar.
Engem speciel zavar, normális tartalomfogyasztás mellett is megfájdul tőle a fejem.
Igen, több eszköz is szenved hasonló jelenséggel, van összehasonlító videó a youtube-on, ahol a mini mellett van még pár eszköz, de a mininél jelentkezik leglátványosabban a jelenség.
És hát amellett sem mennék el, hogy van otthon mini2 és mini4 is, és egyik sem produkál ilyet, erre megjelenik az érezhetően feljebb pozicionált mini6 és kibukik egy ilyen dolog. Attól a cégtől, ahol a butter smooth megjelenítés mindig az egyik legfontosabb dolog volt sokáig, ez volt a zászlójukra tűzve, erre most jön egy ilyen válasz amikor kibukik ez a dolog, hogy "ez ilyen".
Kb. 3 éve várom erősen, hogy frissüljön a mini széria, de ezzel én nem fogok együtt élni, 200-320 ezer forintért nálam ez nem fér bele.
Még várok pár napot, benne vagyok a 14 napban, aztán lesz újabb tapasztalat, hogy hogy megy az MM-nél ennek az ügyintézése.
Hogy utána mi lesz, nem tudom, lehet meg fogok barátkozni a nagyobb mérettel és 11-es Pro lesz helyette.Külön jó, hogy berendeltem a minihez már egy pár cuccot (tok, üvegfólia, dbrand skin) lehet ezeket is feldobálni majd az apróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest