-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Wow!
Egyszerűnek tűnő rajz de igazából mégse az de rögtön megértem amit mondani akarsz. Respect.
Valószínűleg az iPad logic board abban a szegmensben helyezkedik el és az a mágnes megzavarja a digitalizer IC-t. Olcsó kínais mágneses telefon tartó okozott már ilyen hibát iPhone telefonnál...
Ameddig rá jöttem, hogy mi volt ott a baj...Ettől függetlenül nyilván fent áll annak a lehetősége, hogy teljesen más a probléma de próbaképpen próbáld meg árnyékolni valamivel azt a részt.
-
yimm
aktív tag
Én inkább játék közben veszem észre. Rányomok valamire, és nem történik semmi, csak második harmadik érintésre. Nagyon ritkán használom úgy , hogy töltön van, így nem tudom , hogy akkor is csinálja vagy sem
Itt van 1-2 ötlet a kijelző érzéketlenségre
[link] az 5-ös pont érdekes lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest