Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yimm
aktív tag
Én inkább játék közben veszem észre. Rányomok valamire, és nem történik semmi, csak második harmadik érintésre. Nagyon ritkán használom úgy , hogy töltön van, így nem tudom , hogy akkor is csinálja vagy sem
Itt van 1-2 ötlet a kijelző érzéketlenségre
[link] az 5-ös pont érdekes lehet -
yimm
aktív tag
válasz
danilla
üzenetére
Nekem is 2018-as Pro-m van. Én üvegfóliával használom, és nálam is előfordul,hogy nem veszi az érintést. Igaz nagyon ritkán jön elő. Lehet kipróbálom üveg nélkül , hogy akkor mi a helyzet. Eddig nem is nyilvánítottam neki nagy jelentőséget, de most, hogy többen írjátok ,így már kezd engem is zavarni.
-
yimm
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egy 2013-ban megjelent tablettről beszélünk, nem is értem mit vártál.....
-
yimm
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy adott egy Ipad Pro 11.
Vettem hozzá usb-c ről 3,5mm jack-re átalakítót, de nem működik vele a vezetékes fülhallgatóm. Nem gagyi kínai noname, de nem is eredeti Apple
Lehetséges , hogy csak a gyári almás átalakító jó hozzá?
Esetleg kell hozzá valamit állítani a beállításokban? -
yimm
aktív tag
válasz
ruarua
üzenetére
Én az "Ipad pro 11"-re azonnal raktam kijelzővédő üveget.
Valami német gyártmány , 6000ft volt a Lurdy-ba.
Viszont az árához képest, nagyon minőségi darab, és használat közben hozza a gyári kijelző használat érzését.
Eddig nem vettem észre, hogy probléma lenne az érintéssel, úgy teszi a dolgát ahogy kell.
Kintről én már nem biztos, hogy rendelnék, mert ekkora méretnél már van esély arra, hogy törötten jöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest