Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Szerintem alapvetőan az Apple a Pro usereknek akarja megkönnyíteni az életét, ha lehet ilyet mondani. Mivel ők biztosan kiadnak minden tech cuccért egy rakat pénzt így nekik "kedveskedtek" azzal, hogy kompatibilis lesz minden midennel, lásd a Macbook Pro és iPad Pro, talán később az iPhone is. Én is örülnék neki, ha végre maradnának egy univerzális szabványnál, én örültem az iPad Pro és az USB-C találkozásának, más magyarázatot eddig még nem találtam rá azon túl, hogy amúgy is ehhez lehet kötni minden szart (monitor, usb, projektor stb..) lightningal egy kicsit macerásabb, ha egyáltalán van hozzá ilyen átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Építő/felújító topik
- Energiaital topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest