Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is hobbiból van, mert olyan sokat azért nem használom
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.
Meg hát nem beszélve, ha filmeket is akarsz rá tenni. Meg ugye sok sok jó alkalmazás, játék van rá.
Szifonom nekem is szintén 64-es. Azután már tényleg nem szabad 16gb-t venni, max ha tényleg nem akarsz rá tenni semmi komolyat, csak az ilyen alap dolgokat meg csak neteznél, youtube-oznàl rajta.Nézz körül itt hardverapro-n szoktak hirdetni újakat is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone-t használók OFF topikja
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ipad pro 32gb ezen azért még ellehet férni, de nekem is volt már 16-os minim, meg is bántam mert semmire nem való sajnos.
appok nagysága is megnőtt, már 2gb-s játékok is vannak, régen meg még bőven 1gb alatt voltak.