-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Arra nagyon is gyanakodhatsz.
Nem lenne jobb egy ilyen mágneses smart case szerű tok?
Jobb a fogása is a készüléknek a hátlapon, a mágneses sleep/wake is elérhető, én egy ilyen tokot használok, simán bedobálom táskába bármi mellé, karc még nem lett a készüléken 
LattilaX: Az attól függ, mennyiért. Barátnőmnek eMagról vettem 60-ért Black Fridaykor, annyiért szerintem nagyon megéri. Viszont az utolsó teljes értékű szoftverfőverzió valószínűleg ez az iOS9 lesz, az iOS10-ben biztos lesz olyan funkció, amit már nem kap meg (mint pl. most a régebbieknél a Night Shift), és a belassulás esélye is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- S21 256/8 dobozában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobb a fogása is a készüléknek a hátlapon, a mágneses sleep/wake is elérhető, én egy