- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
A képek elforgatását illető jelenséggel én pl. találkoztam. Nekem levágásnál csinálta: ha a Camera Rollban kijelölt képre a Szerkesztés menü alatt alkalmazok valamilyen műveletetet, az esetemben ez levágás volt, akkor a Camera Rollban a szerkesztett kép előnézetét mutatja. Ugyanakkor Win alatt kimásolva az eredeti, szerkesztetlen (vágatlan) kép jelenik meg.
Én nem gyakran használtam így és nem zavart, mert háttérképnek vágtam ki egy részletet, de tök jó, hogy a többi részlet sem veszett el. Csak megjegyeztem, hogy így volt, mert meglepett.
Hogy ez beállítás kérdése-e vagy valamelyik OS verzió csinálta csak, hogy én nyomtam rá valamire vagy alapértelmezett, azt nem tudom, mert amikor tényleg képet akarok szerkeszteni, azt külső alkalmazásban csinálom és más néven mentem el, nem írom vele felül az eredetit.
A jelenség mindenesetre létez(ik?)ett.
Gyanítom, sőt, talán még régebben tapasztaltam, hogy az elforgatást is így kezeli.
-
Chrystall
senior tag
Ja, tehát úgy gondolod, akinek betelik az iPad, az az évek során készített képeit és videót fogja és letörli. Valóban, ilyet tényleg nem szokott senki sem csinálni. Észre sem vettem mennyire egyedül vagyok ezzel. Hát bocsánat...
Képzeld el, lehet furán hangzik, nálam az ilyen dolog viszont alapvető, hogy a képeimet elteszem későbbre, hátha meg akarom őket nézni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Arc Raiders
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest